Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk szerelmesek olyanba, aki iránt fizikai vonzalmat nem érzünk? Meddig tarthat egy ilyen párkapcsolat?
ez nem párkapcsolat, hanem egy mély barátság.
a szerelmet az különbözteti meg a ffi-nő barátságtól, hogy erős szexuális vágyat érzel a másik iránt, vágysz arra, hogy fizikailag is közel kerüljetek, testi intimitásba.
az nem szerelem, ahol ez az érzés nincs meg.
Véleményem szerint nem fog menni. Ha már az első 1-2 találkozás után nem érzed, hogy bárcsak falhoz döntene és letépéné a bugyid, akkor nem is fog ez az érzés jönni. Egyszer próbáltam, rendes, kedves, aranyos srác, jól éreztem magam vele, de fizikailag abszolut nem mozgatott meg. De rábeszélt, hogy próbáljuk meg, nem tudhatom így, hogy összeillünk-e blablabla. 3 hónapig bírtam, a végére még a szex gondolata is undorral töltött el, mindenféle kifogást találtam ki, hogy ne kelljen pedig magas a libidóm.
Szerintem nem éri meg húzni ezzel egymás idejét. 25/N
Sajnos az ötösnek igaza van..
Én is saját tapasztalatból mondom. Egykori legjobb barátommal nagyon jól megértettük egymást, mindenben egyet értettünk, éjszakákon át beszélgettünk, rengeteget nevettünk, minden stimmelt.
Ő többet akart, én nem..de végül hagytam, hogy meggyőzzön, mert olyan személyiség vagyok, akinek nem a külső fontos...
Aztán egy kis idő elteltével már kb én is undorodtam az érintésétől is...és nagyon kár volt elrontani a barátságunkat ezzel...
A szenvedély és vonzódás az egy olyan dolog, ami ha nincs...akkor nincs :/
Csak önmagában a külső megint más..mert olyanra volt már példa, hogy először nem jött be és mégis működött, mert vonzódás valamiért volt. Viszont ha az nincs...kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!