Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/16 anonim válasza:
alapszukseglet a kielegules hogy ne legyel stresszes. a kapcsolat az elkotelezetseg.
4/16 A kérdező kommentje:
De ha magányos vagyok, amikor nincs barátnőm, akkor mégis csak szükségem van kapcsolatra nem?
2018. jan. 5. 23:49
5/16 anonim válasza:
Hát, magányos farkas révén én mindig úgy gondoltam, hogy nem az, de mostanában kezdek rádöbbenni, hogy talán tévedtem. Bár nem hal éhen, se szomjan az ember, ha nem tudja kielégíteni a társas vágyait, viszont olyan folyamatokat indít el benne, amik hosszútávon megmérgezik lelkileg, testileg. Persze nyilván, egy másik ember senkit se fog boldoggá tenni, mert a boldogság belülről fakad, de az embert nem véletlenül nevezik társas lénynek... A génjeinkbe van kódolva. Én sokáig nem vettem erről tudomást, és hatalmas falakat húztam magamban, hogy még véletlenül se lásson át rajta senki, emiatt pedig azt hittem, hogy nekem nincs szükségem senkire, pedig nagyon is van, csak magammal is elhitettem ennek az ellenkezőjét .Becsaptam saját magamat. Szóval a kérdésedre válaszolva; igen, kezdem azt hinni. A kiegyensúlyozott lelki és testi állapothoz szerintem szükséges a párkapcsolat.
6/16 anonim válasza:
Nem,mert vannak a fullos karrieristák, akik pl totál megvannak nélküle. Ja meg pl még jógával váltotta ki Angelina Jolie, volt egy ilyen párhónapos cikk, amibe belefutottam.
7/16 anonim válasza:
hamar megdoglesz ha nincs parod. a szereto kutyA erted el , nem magaert.
9/16 anonim válasza:
Igen.
Javaslom a Maslow-piramis tanulmányozását.
10/16 anonim válasza:
Meg kell tanulni boldogan élni párkapcsolat nélkül és nem szükségletként tekinteni rá. Az ismerkedés is sokkal könnyebben fog menni ha nem kapálózol a kapcsolat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!