Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugodhatnék meg?
Először is leszögezném, hogy felnőtt vagyok, volt már több párkapcsolatom, abból az egyik egy 7 éves kapcsolat volt. Szerettem azt a nőt de összetörte a szívemet, sokáig nem voltam képes senkivel kapcsolatot létesíteni. És akkor egyszer csak a semmiből megjelent ez a hölgy, első perctől fogva közös hullámhosszon voltunk és végül össze is jöttünk. Minden fantasztikus Vele, mindent meg tudunk beszélni, ha összezörrenünk akkor értelmes emberek módjára megbeszéljük, tökéletes a szex, élvezzük együtt az életet. Azt mondja szeret és ki is mutatja, én is szeretem és tudjuk egymásról, hogy valóban szeretjük egymást. Teljesen más érzelem ez, mint amit valaha éreztem, úgy érzem Ő az akit feleségül szeretnék venni. Már a közös otthonunkat tervezzük. Elmondta azt is, hogy az előző párjai rosszul bántak Vele, megcsalták, nem szerették és most érzi először igazán, hogy valakinek Ő a legfontosabb az egész világon. Minden idilli, de még is van benne valami szúrós érzés, annyira szeretem, hogy rettegek attól, hogy elveszítem, életemben először félek attól, hogy mi lesz velem ha egyszer rám unna és elhagyna. De közben azt érzem, hogy nem fogom elveszíteni mert tényleg egymásra találtunk és minden szuper jó, még egyszer mondom, sosem volt még ilyen velem eddig életem során.
Túl görcsös vagyok? Vagy még mindig bennem van a tüske, hogy eddig elhagytak és attól félek, hogy most is ez fog történni? Valaki járt már hasonló cipőben, mint én? Valami ötlet, hogy hogy lehetnék nyugodtabb?
Előre is köszönöm segítségeteket!
29/F
Akit szeretünk, normális, hogy félünk, elveszíthetjük. Neki, Te vagy a legfontosabb, ő is ragaszkodni fog a megtalált nyugalmához, az érzéshez, hogy valakinek ő a legfontosabb.
Igyekezz, (ne görcsösen) hogy így is maradjon.
Akit már egyszer-kétszer elhagytak, abban benne van a félelem, hogy megint megtörténhet..
De miért történne? Amit leírtál, nem valószínű, hogy megtörténik.Nyugodj meg,tervezzétek a közös otthont,és nem hiszem, hogy rád unna..
Olvass ego témában.. szíveddel szeretsz, az egod pedig biztonságra törekszik, ezért felhívja a figyelmedet arra, hogy lehet, hogy rossz vége lesz. Ha okot nem látsz rá, ne hallgass rá. Az a dolga, hogy figyelmeztessen, milyen veszély leselkedhet rád, végiggondolod, mennyire esélyes, majd ha látod, hogy nincs aggodalomnak helye, nem támasztja alá semmi, akkor "visszatérhetsz a szívedbe"...
de van még az oldalon sok jó írás a témában. Jó olvasgatást és önismeretet!
Ez aranyos :)
Igen, túlreagálod. Két dolgot tehetsz: Vagy elfogadod a félelmed és beletörődsz, hogy jelen van, mert te nem vagy képes ellene tenni..
Vagy belátod, hogy nincs értelme aggódnod, mert a mostani helyzetedben semmilyen racionális magyarázat nincs a félelmedre. Ha későbbiekben is fennáll a félelmed, kérdezd meg magadtól : ez a múlt vagy a jelen félelme?! Segíthet ha leírod mi kellene történnie ahhoz, hogy ne parázz rá amitől épp rettegsz. Miben kéne változtatnod vagy változtatnia a másiknak, hogy ne következzen be..Adj választ arra, mi van ha bekövetkezik?! Addig válaszolj és kérdezz újra, amíg megnyugtató válaszhoz nem érsz! Találj vmi sportot amivel kiszellőzteted a fejed. Járj el futni például. És ne feledd..nehézségek is értünk vannak. Ez csak a fejlődést szolgálják. Fogd fel egyfajta "erőpróbaként" melynek, ha megfelelsz jutalomban részesülsz. Te esetedben a régi kudarc által találtál rá a mostani párodra, akit már potenciális házastársadnak vélsz.
"Rengeteg problémám volt az életben, néhány közülül be is következett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!