Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ideges vagyok, hogy nyugodhatnék meg? Help!
Köszönöm utolsó h írtál.6kor küldtem neki egy vidámat, és most este 10 előtt egy aggódósat ..előző napokon csomó smst váltottunk mert ő irt ..
Nem érdekel most semmi más csak legyen jól!!
Esetleg arra is gondolj, hogy ha kártyás, hogy lehet elfogyott a pénze, amit ugye kint nem tud tölteni. Engem így egyszer majdnem eltűntnek nyilvánítottak. :) Én tudtam, hogy csak pár száz forint van a kártyámon és amikor az utolsó fillérjeim fogytak el, mondtam is a páromnak. Hogy akkor ő hol volt agyilag azt nem tudom, de ami utána következett azon még most is mosolygok néha. :) Párom teljesen besokkolt, hogy mi lehet velem, felvette a szüleimmel a kapcsolatot és ők is teljesen kétségbe estek, miután hiába hívtak kicsörgött, de semmi... A poén, hogy nálam nem csörgött a telefon EGYSZER SEM, sms-t meg nem írtak vagy legalábbis azt sem kaptam, így aztán azt sem tudtam, hogy aggódnak itthon értem és valahogy jelentkeznem kéne akár fülkéből, kölcsön telefonról, vagy bárhogy. :) Négy nap telt el, mire apumnak eszébe jutott, hogy nem a svéd hatósági szerveket kell riasztani, csak tölteni a kártyámra némi pénzt! :D Utána még egésznap nem volt nálam a telefonom, ha jól emlékszem olyan 64 nem fogadott hívásom volt estére! :D (nekem hirtelen az futott végig az agyamon, hogy otthon van valami baj, azért akartak ennyire elérni :)) Aztán amikor végre felvettem anyu teljesen elcsukló hangon volt egyszerre baromira mérges és még is boldog. Sosem felejtem ezt el! :D
Na mindegy, csak egy kis kitekintés. A lényeg, hogy nyugodj meg!! Ha társasággal ment és baj lenne, akkor valószínűleg a szülei már tudnának róla, márpedig ha ők tudnák, akkor gondolom neked is szólnának! :) Valószínűleg csak valami iszonyatosan gyér és abszolút kézzelfogható oka van annak, hogy nem érkezik válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!