Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha annyira megbánt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha annyira megbánt egy csaj, hogy az nem igaz, hogyan nyugodhatnék le?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályban, mindig rám mászott, állandóan nyomult felém. Erre ma véletlenül összeért a kezünk egy pillanatra, és ott elkezdett fújjogni.

Tudom, hogy egy hulye, p×cs×, de nagyon bánt! ://

16F

2011. ápr. 6. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Hülye vagy ember? TE EGY FÉRFI VAGY! nehogymár egy kis hülye gerinctelen nagyképű mű kva be olcson.. szóljál vissza .. spontán, frappánsa, azonnal kitalált szavakból.. megáll az eszem.. szóljál vissza aztán mond neki ha nem tetszik be kaphatja a faszodat... miaz hogy bánt? puncid van ember? aa faszt nem vagy férfi...
2011. ápr. 6. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Végre egy srác aki felvállalja, hogy őt igenis meg lehet bántani. Szívesen megismernélek.
2011. ápr. 6. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Tipikus p*csa viselkedés... Lepattintottad és bosszúból aláz. Sérült az önértékelése és jobban érzi magát ha így revansot vehet. Ha megint elkezdi, oszd ki, mondja meg mi baja, aztán húzzon el...

22L

2011. ápr. 6. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Mit szóltam vissza volna neki?

Második: komolyan gondolod vagy megint csak egy nő szórakozni akar velem?

Harmadik: honnét tudtad, hogy "lepattintottam"?

Azért nem pattintottam le, csak egyszerűen nem nyomultam rá, amikor ő nyomult, semleges maradtam.

2011. ápr. 6. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ijesztő a te korodban lévő selejtek(lányok és fiúk egyaránt) viselkedése. ÉS sajnos több selejt van, mint normális te korodbeli.
2011. ápr. 6. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb fújog, vágj neki vissza, hogy:

Bezzeg ilyenkor meg fúj? Tegnap este nem ezt mondtad.

Vagy amit akarsz. Ha ilyen ütődött p*csa, minek foglalkozol vele? Maradj továbbra is semleges. Ha meg folytatja a rádmászást, kezdjél el te is fújogni.

2011. ápr. 6. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok, és igen komolyan gondoltam. írj nekem privátban.
2011. ápr. 6. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
.
2011. ápr. 6. 14:43
 9/10 anonim válasza:
szerintem ez a lány leragadt az ovis szinteken ahol a fiúk húzigálják a lányok haját a lányok meg fújjognak amikor 1 fiú hozzájuk ér.ne foglalkozz vele ha neked tényleg semeleges a csaj, de szerintem így próbálja meg magáraterelni a figyelmedet.és ha látja hogy ez téged nem nagyon érdekel akkor talán észbekap és rájön hogy rossz módszerrel próbálkozik.és a második komizónak igaza van én is szívesebben BARÁTKOZOK ilyen fiúkkal mint te.ha gondolod (te is szívesen barátkoznál) akkor nekem is írj:))))
2011. ápr. 6. 15:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Ment privibe válasz.
2011. ápr. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!