Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha olyanba szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha olyanba szeretem bele akibe nem szabad?

Figyelt kérdés
Egyik kollégámba bele szerettem és nem lett volna szabad mert ő nem viszonozza. Sokat járunk össze mint barátok munkahelyen kívül is, de nekem sikerült bele szeretnem.Távol tartani nem tudom magamtól el mondani nem mondhatóm el neki. De nekem így nagyon rossz.

2020. ápr. 18. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Keress olyat, aki viszonozza az érzelmeid és máris nem lesz olyan rossz.
2020. ápr. 18. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy beleszerettél, ki is lehet... :) Idáig a jó tulajdonságait nézted, most nézd a rosszakat. Van neki ez tuti. :)
2020. ápr. 18. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Addig míg csak rá tudok gondolni addig sehogy se fog menni az, hogy olyas valakit keresek aki viszonozza is.
2020. ápr. 18. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem mondhatod el neki? Szerintem mond el. Az is lehet, hogy viszonozni fogja az érzéseid.
2020. ápr. 18. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Ennyi hülyeséget összehordani... Én is szűrtem már össze kollégával a levet, volt ami jól sült ki, volt ami kevésbé. De sosem szerencsétlenkedtem mint te... szégyen vagy!
2020. ápr. 18. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!