Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig az exemet szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig az exemet szeretem?

Figyelt kérdés

Exemmel majdnem 2.5 évet voltunk együtt, tavaly de emberben megismerkedtem egy új kollégával akivel jóba lettünk, később egymásba szerettünk.. Exemmel szakítottam mert tudtam, hogy ha már másba beleszerettem akkor valami nem volt jó, amikor vele voltam , a másik lányra gondoltam, már nem volt olyan jó vele mint azelőtt, így szakítottam vele amit ő nagyon rosszul viselt. Mondta beszéljük meg, rendbe lehet hozni, de én úgy gondoltam, hogy már késő. A kollégámmal összejöttünk, és mivel eléggé nehézkesen tudtuk összehozni a találkozókat a munkánk miatt így összeköltöztünk, kb egy hónap után. Jó volt vele minden mint ahogy az a kapcsolat elején megy, viszont nagyon sokszor eszembe jutott exem, sajnáltam amiért így viselkedtem vele, és

“ eldobtam” . Szakítás után 1.5 hónappal később találkoztunk és eléggé rosszul festett, elkezdett inni, többet cigizik, maga alatt volt. Egyből lelkiismeretfurdalásom lett, és szarul éreztem magam. Azóta is együtt vagyok a jelenlegi párommal, de mostanában(4hónap után) egyre többször van a fejemben az exem, minden kis dologról Ő jut az eszembe, szinte egésznap Ő jár a fejemben, és a páromra sem tekintelk úgy mint mondjuk 1 hónapja.. A vírus miatt mindkettőnk elveszítette a munkáját, így egésznap együtt vagyunk, elvagyunk, hülyéskedünk, de mégsem érzem magam olyan boldognak mint exemmel, amikor vele voltam kettesben.Nem tudom mi ez az egész bennem.

Aki járt már hasonló helyzetben, mit tudna tanácsolni?

2020. ápr. 11. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, hogy tégy rendet magadban és akkor tudni fogod mit (kit) akarsz.
2020. ápr. 11. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:
És ezt mégis hogyan csináljam? Sosem voltam ilyen helyzetben .
2020. ápr. 11. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt el kéne engedned, mert egyiket sem szereted igazán. Ha 2 ember között őrlődsz akkor biztosra tudhatod, hogy egyik sem a megfelelő. Hiszen ha bármelyik is az lenne, azt biztosra tudnád, 100%-ra, mindenféle gondolkodás nélkül.
2020. ápr. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!