Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még mindig szeretem az exemet?
17 hónapig voltunk együtt, két hete költöztem el...azóta rengeteget változtam. Szebb lettem, nem aggodalmaskodok semmin, volt 2 kalandom is, amik ugyan sok érzést nem váltottak ki belőlem, de az önérzetemnek jót tettek. Az exemmel néha beszélek, teljesen semleges dolgokról. Pl. jön -e bulizni, stb. Viszont megtudtam, hogy alakul neki valami valakivel. Vissza akarom őt kapni :'( nem tudom, mit tegyek...külsőleg is teljesen megváltoztam, nem csak belsőleg...kikészülök nélküle. Szexelni össze járna velem, de én nem csak azt akarok tőle. Mit tegyek?
22L 21F
Mert senkit nem érdekel az ócska történeted. Nem írtad le miért szakítottatok, miben maradtatok, leboxoltátok vagy békében váltatok el... Járj össze vele dugni azt majd jó lesz valamire talán. Ő is így látja és meg is mondta neked. Van egy bizonyos szint (IQ-ban) ami alatt nincsenek válaszok, de még kérdések se nagyon. Ha nem jön össze akkor menjél bulizni, mert ahogy látom azt nagyon tudsz. Ott meg aztán úgyis van kiből válogatni. Fél kacsintás és már futnak is utánad. 3 hét alatt 2 idegen csávó farkalt meg és szerinted ez normális? Na hagyjad már...
Attól, hogy a másik is ezt csinálja még te nem leszel jobb. Ha holnap mindenki megeszi a sz..rt, te is megteszed? Nem tudlak sajnálni. Van egy szerv, nem látszik, de létezik. Úgy hívják, hogy agy. Néha azt is lehet használni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!