Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az exemet és nem tudom elfelejteni, mit
csináljak?
Figyelt kérdés
Másfél éve ismerem őt, csak játszott velem,kihasznált, megcsalt sokszor. Egyszer amikor épp összejöttünk volna újra rájöttem, hogy közben más lányt is szédít, így nemet mondtam neki. 1 hónap múlva összejöttem egy fiúval aki nagyon jól bánt velem,szeretett meg minden. De 7 hónap után szakítottam vele mert bűntudatom volt hogy én még mindig a másik srácot szeretem..nem volt tisztességes vele szemben és boldog sem voltam így. 2 hónap múlva újra összejöttem az első sráccal de ismét ugyan az volt, megcsalt,kihasznált,játszott velem. De én őrülten szerelmes voltam belé és bármin is összekaptunk, én egyből könyörögtem hogy bocsásson meg akkor is ha nem én voltam a hibás mert annyira szerettem hogy nem akartam elveszíteni. Most utoljára amikor szakított velem, kinevetett és azt mondta jó érzés volt játszani és nevetni rajtam. Én már nem tudom mitcsináljak..az utolsó 2 hónapban depressziós lettem miatta. Rendszeresen járok pszichológushoz és gyógyszert is szedek. Az életem katasztrófa, sehogysem tudom magam jólérezni és folyton rá gondolok. Még mindig őrültem szeretem és minden vágyam hogy ő is viszont szeressen hiába tudom hogy ez nem fog megtörténni.
Járj csak továbbra is az orvoshoz. Nem tudsz kicsit elszabadulni? A környezetváltozás jót szokott tenni.
Emellett ne beszélj vele, kerüld a találkozásokat.
2013. júl. 4. 01:31
3/12 anonim válasza:
Eleve hogy jöhetsz össze valakivel ha még a régit szereted?
2013. júl. 4. 01:32
4/12 A kérdező kommentje:
18
2013. júl. 4. 01:32
5/12 sajtosmákosbabkonzer válasza:
ha tudod hogy nem fog megtörténni ne is várj csodát. ahogy így leírtad.... hát utólag örülni fogsz neki hogy dobott ez az ember. az idő sokmindent megold. bízd magad az időre ezzel a problémával is. sajnos többet, jobbat énsem tudok mondani.
2013. júl. 4. 01:33
6/12 A kérdező kommentje:
Az a baj,ezzel a felejtsd el dologgal, hogy éppen ezért jöttem össze azzal a fiúval, hogy elfelejtse a másik srácot de ha 7 hónap után sem ment, úgy hogy egy csodálatos ember volt mellettem...nem tudom mikor lesz már ennek vége..csak múljon már el ez a kínzó fájdalom..
2013. júl. 4. 01:40
7/12 anonim válasza:
"Csodálatos ember"? Háát, szerintem kicsit más elképzelésünk van a dolgokról. Én még az "ember" jelzőt sem tudom olyanra használni, aki képes mást kihasználni, hát még ilyen szinten megalázni. Az a gond, hogy te valójában nem őt szereted, hanem azt a képet, amelyről szeretnéd, ha ő lenne. Persze ezzel nem lettél előrébb:)
Csak annyit tudsz tenni, hogy vársz, kimozdulsz megszokott környezetedből, megpróbálsz magadnak elfoglaltságot találni, lehetőleg olyat, amelyet vele semmilyen szinten nem csináltál, hogy ne emlékeztessen semmi. Elrakod a közös fotókat/emlékeket a közeledből, és nem ábrándozol arról, hogy milyen jó lenne, ha egy nap bekopogtatna, mert ezzel csak "gyógyulásod" hátráltatod.
2013. júl. 4. 02:14
8/12 anonim válasza:
Mea maxima culpa, én nem tudok olvasni, másik srácra írtad a csodálatosat. Sorry.
Másik fele szerencsére áll:)
2013. júl. 4. 02:15
9/12 anonim válasza:
A szerelembe vagy szerelmes. Majd idővel elmúlik. 18 évesen egy olyan emberéért aki meg sem érdemli nem szabad tönkremenni.
2013. júl. 5. 11:55
10/12 anonim válasza:
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést.
18éves vagyok és másféléve összejöttem egy barommal aki megcsalt a "legjobb barátnőmmel".
De még mindig úgy érzem, egyszer együtt leszünk és szeretni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!