Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy viszonylag uj baratom.2hete vagyunknegyutt de en meg minsog az exemet szeretem es valoszinu hogy az exem is engem. Mit tegyek?
Elég gáz a volt barátod, ha részegen írta, hogy szeret...Miért józanon nem szeret? Miért kell inni, hogy szeressen, vagy lökött?
Ha nem érzel úgy az új barátod iránt, akkor keress másikat, vagy itasd le az exedet, hogy újra szeressen téged...
Nem kellett vna összejönnöd addig mással,ameddig ezt a kapcsolatot nem zártátok le.
Szakíts ezzel a sráccal,mert csak szívatod...az exeddel meg beszéljétek meg,hogy tudnátok-e folytatni vagy teljesen lezárni.
Látszik, hogy nő vagy. Ha valamit tiszteletben tartunk azt részegen is tiszteletben tartjuk. Valószínűleg őt egyáltalán nem érdekli a tisztelet és egyáltalán nem hiszem, hogy szeret!
Magamból és a haverokból kiindulva, amikor buli van és nincs nő a közelben, ráadásul már hulla részeg is vagyok kanos leszek és én is felhívok(vagy smst írok) tök lehetetlen csajokat. Olyanokat is akikhez nem vonzódok. Ez mind csak azért van, mert részegen b.szhatnékom van. Ne remélj sokat az extől!
fassag, nem azert csak reszegen irja h szeret. miert szakitottatok? mindig van oka. en nem hiszek az ilyenekben. sajnalod magad, tipikus jelenseg, h szakitas utan elkezdenek hisztizni a felek, h de hogy szereti a masikat. hogy? annyira pontosan, h szakitottak. csak utana nehezen viselik azt h elvesztenek valamit. en azt javaslom, inkabb nezz szembe a tortentekkel.
1. fogadd el, h vege lett az elozo kapcsolatodnak. ehhez erzelmi intelligencia kell, meg ahhoz, h levondd a konzekvenciat, mi volt rossz, mire figyelsz legkozelebb.
2. a mostani baratod sem az igazi, abbol amit leirtal. nincs ertelme igy folytatni. nem tehet rola, nem szereted elegge es kesz. ezzel sem art szembenezni.
3. hagyj egy kis idot magadnak, amig nem faj a mult annyira h bekavarjon uj kapcsolatba. az h a szakitas utan hianyzik az ex, termeszetes. kulonben nem lettetek volna egyut. attol h hianyzik, viszont meg nem az igazi. idovel elmulik.
Ha nem birsz megmaradni egyedul, akkor abbol kesobb meg nagy problemaid lesznek. Ha az egyedullet problemat okoz, akkor sokkal nehezebb megorizni a jozan itelokepessegedet azirant, h milyen egy kapcsolat. Minel tobbet szenvedsz pedig kapcsolatokban, annal inkabb nol a valoszinusege, h majd vki olyan mellett kotsz ki (v maradsz, v visszasirod magad) aki mellett nem leszel es nem is lehetsz boldog. Es akkor az mar gond. A mostani helyzeted meg nem.
Fajdalom es kuzdelem nelkul nincs fejlodes es gyozelem. Valahol var rad az a parod, akit meg lehet nem is ismersz, es boldog lennetek egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!