Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig az exemet szeretem. Hogy értessem meg a párommal?
Nem értek egyet az elsővel. Sok olyan embert ismerek, akik szakítottak, volt akik elég vérre menően, majd pár év szünet után egymásra találtak, és évek óta boldogan élnek.
Erre nincs jó tanács, mert valakinél bejön az újrakezdés, valakinél nem. Ebbe vagy belevágsz, vagy nem. Neked kell eldöntened. De annak biztosan nincs értelme, hogy olyan emberrel vagy együtt, aki szeret téged, de ezt te nem tudod viszonozni. Nem érdemli meg, hogy becsapd, szerintem tisztázd vele a helyzetet minél előbb.
Ha tisztáztad, utána próbálj a volt pároddal kapcsolatba lépni. Így talán kevésbé fogod megbántani a mostani párod. A többi pedig már rajtatok múlik.
Anno az én szakításom is durva volt exemmel, de bármikor újra találkoznék vele. Bár erre 0% az esély, mert ő gyűlöl. Neked talán nagyobb szerencséd lesz. :)
29F
Szakítani kellene a mostanival és egyedül talpra állnod. Az exet felesleges visszahódítani, egyébként sem sikerülne. A jelenlegi barátod viszont megérdemli, hogy olyannal legyen együtt aki szereti. Mármint őszintén, igazán, csak őt..nem úgy ahogy te.
Hogyan értesd meg? Ezt mégis hogy gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!