Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ertessem meg a parommal, hogy vege, mar nem szeretem?
4 evet voltam együtt a parommal,abbol 2 evet eltünk együtt,sok volt a veszekedes köztünk,szinte soha nem vett komolyan,folyton felnem kellett hogy vajon mikor csal meg....
3 hete megismertem egy pasik sracot es most szakitani akarok mert mar nem is szeretem meg mar mast akarok,mar egyszer elhagytam de nem erti meg hogy vege,folyton azzal fenyeget h kart tesz magaban,ezert visszajöttem hozza,de nincs köztünk semmi,csak annyit h itt vagyok...Ujra el akarom hagyni de nem erti meg h nem szeretem...
Nem tudom mit tegyek...,ha nem tudom szeretni,gyülölni sem akarom,meg azt sem h miattam valami baja essen...
Mit tegyek??Nagyon el vagyok keseredve
Így: "Meg kell értened, hogy boldogtalan vagyok veled és már nem szeretlek. Elhagylak, és ezen a fenyegetőzésed sem változtat."
Meg kell tenned, hiszen érzelmi zsarolással nem lehet valakit magához láncolnia. Az esetek nagy részében ez csak fenyegetőzés marad. De ha kárt is tenne magában, azért nem te lennél a felelős, csakis ő maga. Hiszen a másik ember nem a tulajdonunk. Én minden további nélkül elhagynám, előtte pedig kifejteném milyen undorítónak tartom, hogy ilyesmivel fenyeget.
26/N
§ napig hagytam el,az alatt a harom nap alatt nem evett semmit,folyton hivott meg sms-eket küldött,sirt a telefonba h nem akar elvesziteni,
Mar parszor mondtam neki h nem szeretem,azt is elmondtam h mar van valakim..Akit szeretek..MEgsem erti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!