Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy hosszabb pórázra van szükségem?
A minap teljesen kiakadt azon, hogy találkoztam egy ismerősömmel. Ezzel a sráccal neten ismerkedtem meg, még régebben. Legelőször úgy taliztam vele, hogy a párom is ott volt. Aztán gondoltam nem lesz gond, ha kettesben is találkozom vele. A tali meg is történt. Úgy terveztem, hogy dumálgatunk 1-2 órát és megiszunk egy ücsit. Az 1-2 órából 4 lett. Mikor hazaértem, a párom teljesen leteremtett, hogy 2 órája várja a hívásom, hol a fenében voltam stb. Azt beszéltük meg, amikor elváltunk, hogy hívom, ha végeztünk. Ez így is volt, csak épp 2 órával később a várt időpont után. Fejemhez vágta, hogy miért kell vele találkoznom, amikor nem is ismerem, blabla... Ez csak szimpla baráti tali volt, semmi több. Se részemről, se részéről... Azt hittem nem lesz baj, hisz a párom is tudta, ki az a srác, akivel talizni fogok.
Fejemhez vágta, hogy ő bezzeg mindig rohan hozzám, miért nem hagytam ott 2 óra után a srácot...Hiába mondom, talizzon nyugodtan ő is a barátaival, mindig az a válasz, hogy egyedül nem akar, velem akar lenni, menjek vele... Egyszerűen nem akarja hagyni, hogy magánéletet éljek, nélküle találkozhassak a barátaimmal. Én hiába küldöm őt a haverjaival, bulizni, bármi, ő nem akar menni. Én meg azért szeretném néha a kapcsolataimat ápolni...
Elmagyaráztam neki, hogy ennek nem lesz jó vége, az ilyen féltékenységi rohamokra rá szoktak menni a kapcsolatok. Amúgy mióta együtt vagyunk, most fordult elő talán harmadjára, hogy nélküle szerveztem progit magamnak, szal nem mondhatni, hogy rendszeresen "lepasszolnám".
jujjdedurván ismerős...
nálunk ez 2 éve megy...
felejtsd el,hogy ezen változtat...
probálkoztam énis azzal,hogy menjen ő isa haverjaihoz,de kb 1 honap együttjárásig még el-eljárogatott,de azóta csak akkor nem velem van ha melozik vagy suliban van...
gépem minden egyes mappájának tartalmát ismeri,telefonomban minden nevet tudnia kell hogy ki,és mivel egy egyetemre járunk,igy akármikor ülök be meginni valamit valakivel,arrol inkább rögtön küldök neki egy üzit,mert félórán belül ugyis szolna neki vmelyik kedves csoptársa...
probálkoztam azzal is egy idő után,hogy közöltem,ha továbbra is ezt csinálja,otthagyom...nem vált be,tudja hogy ennél jobban szeretem...
amugy ötletekre énis kiváncsi vagyok-kivéve azokat hogy hagyd ott,ugysem fogod te sem.
22/L
A párodnak tökéletesen igaza van!Ő egy normális párkapcsolatot szeretne,ezért nem akar nélküled menni bulizni.Te viszont egy nyitott kapcsolatot akarsz.Nem mindegy,hogy a barátnőddel töltesz el 1-2 órát nélküle,vagy egy régi baráttal ennyit,vagy egy férfivel fél napot.A párod joggal kifogásolja a viselkedésedet.Ha te magánéletet akarsz élni,akkor ne legyen párkapcsolatod.
Egy rendes kapcsolatba nem fér bele a te viselkedésed.Nem kell egymás nyakán lógni,lehet régi ismerősökkel találkozni,de ezt mértékkel.Egymás nélkül bulizni pedig már nem fér bele,bármelyik fél is teszi.
Okosabb,ha megszakítod ezt a kapcsolatot,és éled a magánéletedet a barátaiddal,és nem kezdesz új kapcsolatot,amíg nem vagy képes a szórakozásról lemondani.
Az előző válaszolóval értek egyet. Nem fér bele egy kapcsolatba, h pasikkal találkozgass. Én sem viselném el, ha a párom más nőkkel találkozna, miközben akár velem is lehetne. Meg amúgy is... A barátnőkkel dolog az más tészta, velük találkozok néha, de én inkább arra vágyom h a párommal lehessek, és ő is velem szeret lenni. Nem tudom ti hogy éltek, mi még külön. Az is igaz, nem árt néha egy kis egyedüllét, h hiányozzon a másik fél, de nekünk elég az, ha pár napot ő otthon van, én meg itthon. Amúgy a párom sem viselné el, h más pasikkal találkozgassak, de nem is akarok, eszemben sincs. Vannak nekem is férfi ismerőseim, haverok, ilyesmi, de nem töltenék el velük fél napot, miközben ígértem valamit a barátomnak arról, h mennyit leszek, és mikor hívom.
Nekem ez a véleményem.
Első válaszolónak: nagyon helyes, hogy tud Rólad mindent. Bár csak én is végigzongoráztam volna a neveket egyszer a bnőm telefonjában, de nem teszem, mert maximálisan megbízom benne. Persze néha kínoz a féltékenység (most távol vagyunk), szerencsére egyre kevesebbet, de legyűröm magamnak és azzal magyarázom meg a dolgot, hogy sokkal nagyobb veszteség érné őt, ha összekavarna valaki mással és szakítana velem. Ha meg otthagy vki miatt, az az ő dolga, ha neki úgy jobb, szeretem annyira, hogy elengedjem! De tudom, hogy ilyen nem fog történni, mert ő is szeret. És nem találkozgat fiúkkal ... mert nincs rá igénye
Szerintem akkor komoly egy kapcsolat, ha mindketten már komolyan felnőtthöz képest viselkedtek, és nem adtok okot egymásnak a kiborulásra ...
Hát ha egyszer valamit ígérsz neki ,akkor azt illene betartani. Jogosan volt kiakadva ,mert elvileg 1-2 óráról volt szó és arról,hogy majd hívod.
Én férfiből vagyok és még sincs szükségem arra,hogy találkozgassak más lányokkal. Nekem a párom a legfontosabb ,és tudom,hogy nem esne jól neki. Persze váltok néha pár szót más lányokkal ,de azért vigyázok ,hogy bizonyos kereteken belül.
az embernek igénye van arra hogy ne csak egy emberrel beszélgessen.. erről nem lehet leszoktatni.... és nem lehet hezárni négy fal közé.. sterencsére engem nem fenyeget ez a veszély.. mert engem pl alapból frusztrál, ha nem lehetek emberek között.. és azt ő is érzi h vaéami nem ok...
azt javaslom, hogy probáld meg kimutatni, hogy ez neked mennyire fontos.. hogy ha nem akarja h találkozz ismerősökkel, légy "durci", és egy idő után mégdurcib.. idővel csak leesik neki, hogy nem csak rá van szükséged, hanem barátokra is...
sok sikert
már bocs, de a felháborodásod kicsit necces.
előszöris, képzeld el fordítva, párod megismer egy lányt az interneten, és vele kezd el talizgatni. ráadásul úgy, h megígéri, h felhív de nemhív fel, és 1-2 óra helyett 4 órát van vele. csak képzeld el ezt az esetet. te mitéreznél?
és ez nem póráz, amin a párod tart téged, hanem ezegy alap viselkedési foprma, egy párkapcsolatban, hogy nemtalizgatunk idegenekkel a netről, ha mégis, akkorazt előtte megbeszéljük, tartjuk magunkat az ígéreteinkhez, ha vmi miatt nemmegy, akkor minimum küldünk egy smst a párunknak, hogy bocsi, nemérek haza mittomén 8ra, maradok még kicsit, 10re otthon vagyok. szia. sztem ez lenne a minimum.
neked, ezzel a viselkedéssel, és ezzel a felfogáasoddal nemigazáűn való kapcsolat úgylácciik.
1. Ezt a fiút már jóval a párom előtt megismertem, de talizni vele először csak a párom jelenlétében találkoztam. Tudta ki ez a fiú, tudta, hogy vele leszek.
2. Nem talizgatok, mert csak 1x futottunk össze.
3. Felhívtam, amint indultam a páromhoz, csak a vártnál később.
4. Szerintem akivel hónapokon át msnezget az ember, az már nem idegen.
5. Megbeszéltem előtte a párommal és elengedett erre a talira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!