Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám érzékeltetni a barátommal, hogy nincs olyan biztos helye mellettem és, hogy több figyelemre van szükségem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ezt kicsit furán fogalmaztam meg de nem megy jobban.. remélem azért értitek mire gondolok. Mostanában kevésbé szeret és ezt meg is mondta nekem. Elég fájdalmasak így a mindennapjaim. Hogyan tudnám egy kicsit "leszarni", hogy észrevegye nem vagyok én olyan biztos mellette az az, hogy elveszíthet.. azt akarom, hogy egy kicsit küzdjön értem megint. Tudom, hogy küzdene értem és, hogy talán szüksége is lenne erre, hogy megint a közelembe férkőzzön. Azon kívül, hogy nem megyek bele a szexbe. Nem találkozunk mindennap. Nem keressem annyit. Hogy tudnám ezt érzékeltetni vele? Nem akarok szomorú lenni mellette, de nem is akarok vele bunkózni. Remélem nagyjából érthető voltam. megköszönném ha segítenétek :)2011. nov. 15. 22:48
1/3 anonim válasza:
Ma nagyon népszerű a taktikázás mindkét oldalon.
2/3 anonim válasza:
Szerezz sok fiúbarátot és legyél velük sokat.
Amúgy amit csinálsz annak értelem van mint vak lóval versenyezni. Semmi.
Ha nem tudjátok felnőttek módjára elintézni, megbeszélni, ne adj isten helyrehozni a dolgot. Akkor semmi praktika nem segít.
22/L
3/3 anonim válasza:
nem tudom, hoyg már megoldódott-e a helyzet, de ha nem akkor : Ha ilyen helyzetbe kerülsz az eléggé bántó (tapasztalat), de ezt le kell nyelned. Én nem tanácsolom azt, hogy szüneteltesd a szexet, meg ilyesmi, mert lehet, hogy ezzel csak a szakítást sürgeted a részéről... jobb, ha inkább te is úgy viselkedsz vele, ahogyan ő veled. Ne mondd neki annyiszor, hogy szereted, finoman éreztesd vele, hogy milyen vidám és kiegyensúlyozott vagy, akkor is ha nem vagy vele (nehéz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!