Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy hosszabb pórázra van szükségem?

Figyelt kérdés

A minap teljesen kiakadt azon, hogy találkoztam egy ismerősömmel. Ezzel a sráccal neten ismerkedtem meg, még régebben. Legelőször úgy taliztam vele, hogy a párom is ott volt. Aztán gondoltam nem lesz gond, ha kettesben is találkozom vele. A tali meg is történt. Úgy terveztem, hogy dumálgatunk 1-2 órát és megiszunk egy ücsit. Az 1-2 órából 4 lett. Mikor hazaértem, a párom teljesen leteremtett, hogy 2 órája várja a hívásom, hol a fenében voltam stb. Azt beszéltük meg, amikor elváltunk, hogy hívom, ha végeztünk. Ez így is volt, csak épp 2 órával később a várt időpont után. Fejemhez vágta, hogy miért kell vele találkoznom, amikor nem is ismerem, blabla... Ez csak szimpla baráti tali volt, semmi több. Se részemről, se részéről... Azt hittem nem lesz baj, hisz a párom is tudta, ki az a srác, akivel talizni fogok.

Fejemhez vágta, hogy ő bezzeg mindig rohan hozzám, miért nem hagytam ott 2 óra után a srácot...Hiába mondom, talizzon nyugodtan ő is a barátaival, mindig az a válasz, hogy egyedül nem akar, velem akar lenni, menjek vele... Egyszerűen nem akarja hagyni, hogy magánéletet éljek, nélküle találkozhassak a barátaimmal. Én hiába küldöm őt a haverjaival, bulizni, bármi, ő nem akar menni. Én meg azért szeretném néha a kapcsolataimat ápolni...

Elmagyaráztam neki, hogy ennek nem lesz jó vége, az ilyen féltékenységi rohamokra rá szoktak menni a kapcsolatok. Amúgy mióta együtt vagyunk, most fordult elő talán harmadjára, hogy nélküle szerveztem progit magamnak, szal nem mondhatni, hogy rendszeresen "lepasszolnám".

2009. szept. 14. 06:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én teljes mértékben egyetértek veled, énis így érzem.. meg is írtam.. dehát láccik hogy a közhangulat nem ilyen.. le is lettem pontozva....

sok sikert

2009. szept. 15. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!