Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív emberkék FIGYELEM! Segítségre lenne szükségem (? )
Egy éve nagyon jó tippet kaptam itt, ezért bátorkodok ismét feltenni egy kérdést. Előre szólók a "de unom már ezeket a kérdéseket" és a "kakiszex stb hülye gyerekek" el se olvassák! Csak értelmes emberek válaszoljanak!
A páromnak hamarosan itt a 20. születésnapja és nagyon várja már. Én pedig szeretném meglepni valami kreatív, személyes ajándékkal de nem tudom mivel.
Amiket szeret: Autó(ja), motorok, paintball, gokartozás, box, extrémebb dolgok.
Kap egy kipufogó véget a kocsijára, de az közös ajándék lesz másokkal, és én szeretném ez mellett valami egyedi, személyessel is meglepni. Mit tanácsoltok? ill. ti mit adtatok már a párotoknak, ami különleges volt.
Ami kizárt: főzés-sütés (minden napi dolog nálunk) ill. a meglepetés buli (nem szereti).
Előre is köszi a segítséget!
23/l
Esetleg óra? telefon? laptop?
De amúgy az is jó lenne ha este beöltöznél valami sexi orvosnőnek, és "megvizsgálnád" :D..
Szia!
Mondjuk biztosíts neki lehetőséget egy body jumpingra. Vagy esetleg egy roncsderbi? (tudom, nem a legromantikusabb dolgok ezek, de ahogy látom, ezen irányba érdeklődik)
Üdv
Szia!
Én nem vok ennyire extrém; így bennem van a tévesztés - ilyesmire gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=sal51a1E3mI&feature=related
Ez talán kielégíti az extrémségét. :)
Üdv
Szia!
Mondok más ötleteket is:
- vidd el vadászni (csak itt nem festéklövedékek vannak)
- vagy mélytengeri búvárkodásra
- esetleg cápalesre
- egy alföldi faluba ahol karikásostorral is megtanulhat bánni, ahogy őseink...
- vidd el ejtőernyős ugrásra
- vagy szabadesésre (aszem vmi ilyen a neve, ahol sokan vannak és egy formációt alkotnak esés közben)
Rem, sikerült hasznos dolgokat írnom!
Üdv
Fú ezek mind baromi jó ötletek !!!! Jöhet még bőven :D
Sajnos a pénztárcám most max egy 10-est enged meg költeni így a legtöbb ötletet nem tudom megvalósítani amit írtatok, de jó lesz az még később :D
Esetleg valami olyasmi ami nem olyan drága? A váltógomb is egy baromi jó ötlet!!!!
Rallyt is imádja. Dehát az is méregdrága.
Az ilyen ejtőernyőzést, meg minden ötletet amit írtatok, odalenne érte, csak sajnos nincs annyi pénzem :S
Szia!
Javaslom az íjászatot: [link]
Visegrádon, vagy más középkori történelmi városokban esetleg ilyen várnapok, ahol ki lehet próbálni a dárdadobást, késdobálást, meg efféléket...
Most ezek jutottak eszembe!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!