Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kreatív emberkék FIGYELEM!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív emberkék FIGYELEM! Segítségre lenne szükségem (? )

Figyelt kérdés

Egy éve nagyon jó tippet kaptam itt, ezért bátorkodok ismét feltenni egy kérdést. Előre szólók a "de unom már ezeket a kérdéseket" és a "kakiszex stb hülye gyerekek" el se olvassák! Csak értelmes emberek válaszoljanak!

A páromnak hamarosan itt a 20. születésnapja és nagyon várja már. Én pedig szeretném meglepni valami kreatív, személyes ajándékkal de nem tudom mivel.

Amiket szeret: Autó(ja), motorok, paintball, gokartozás, box, extrémebb dolgok.

Kap egy kipufogó véget a kocsijára, de az közös ajándék lesz másokkal, és én szeretném ez mellett valami egyedi, személyessel is meglepni. Mit tanácsoltok? ill. ti mit adtatok már a párotoknak, ami különleges volt.

Ami kizárt: főzés-sütés (minden napi dolog nálunk) ill. a meglepetés buli (nem szereti).

Előre is köszi a segítséget!

23/l

2011. nov. 5. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Esetleg élményfürdő, színház, vagy befizetni euroringre, hogy menjen rajta pár kört az autójával. Mondjuk ha van motorja, akkor gondolom inkább azzal menne, ahhoz meg már hideg van. Vagy ha van valami olyan szexuális jellegű vágya, ami eddig kielégítetlen maradt, akkor azt elégítsd ki. :)
2011. nov. 5. 10:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Fűha, ennyire sok jó ötlet!! Köszönöm szépen :D

Sztriptíz már megvolt tavaly, és igen, valóban tarolt nála :P Szóval azt csak én is javasolni tudom mindenkinek hogy süsse el a párjánál!!

A többi ötletért is ezer hála. Most van miből válogatni és tényleg egytől egyik baromi jó ötletek :D Köszönöm szépen mindenkinek!

2011. nov. 5. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!