Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hogy ertessem meg a parommal hogy nekem O tetszik?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem az a tipikus szepsegideal, es az arca is fius egy kicsit, de nekem tetszik ahogy van. Szerintem hihetetlenul noies. Hamar osszejottunk, testileg is minden rendben raadasul hihetetlen intenziv. Megse hiszi el hogy O tetszhet nekem, mindig az altala kitalalt szerintem nem valos hibain kesereg. Sot, olyat is szokott mondani hogy tudja jol hogy el fog mulni nalam a rozsaszin kod es el fogom hagyni majd, mert En sokkal jobbat is kaphatnek. Valahogyan szeretnem meggyozni rola hogy nekem megfelel, de barmivel probalkozok hatastalan, pedig higyjetek el hogy kreativ vagyok es a szavakkal sem banok rosszul! Van valami otletetek?2013. máj. 14. 19:55
1/4 anonim válasza:
Adj neki ultimátumot.Vagy megérti vagy nem.
2/4 anonim válasza:
A barátnőd önbizalomhiányban szenved. Menjen el szerintem pszichológushoz! A saját érdekében!
3/4 A kérdező kommentje:
Ultimatumot? Dehogy adok :) Egyebkent minden rendben koztunk egyenlore idilli a dolog csak szeretnem ha megertene hogy jo nekem. Tudom hogy onbizalomhianya van es eleg sulyos is, volt mar vele orvosnal is. En csak annyit szeretnek hogy megertse hogy En elfogadtam es puf :)
2013. máj. 14. 20:20
4/4 anonim válasza:
Sok szeretettel és megértéssel. :)
Én is ilyen vagyok...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!