Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy sokkal jobban szeretem őt, mint a pasija? Miért ilyen kegyetlenek a nők?
Hajtok már egy ideje egy lányra, szerelmes is vagyok belé. Bármit megtennék érte, akár egy láda sz@aart is megennék annak érdekében, hogy boldog legyen, lelkem kitenném érte. Csak az a bibi, hogy van párkapcsolata.
Megpróbáltam meggyőzni, hogy jobban tudnám szeretni, mint a barátja, de erre csak porig alázott kegyetlen módon és letiltott.
Miért ilyenek? :(
Mocskosul megérdemelted, mi a francot képzelsz, ki vagy te???
Remélem még vagy 1000x beléd rúg, amiért ilyen aljas undorító gerinctelen féreg vagy és nem hagyod boldogan élni a párjával. Szánalmas az ilyen gyökér mint te.
Azt szerette volna, hogy békén hagyd. Valószínűleg elsőre nem értettél belőle, ezért "alázott porig".
Arra nem gondoltál, hogy ő jobban szereti a barátját, mint téged?
Ezenkívűl ez a kutyás rajongás nlehet ijesztő. Nem jó, ha rádtelepszenek, különösen, ha együtt sem vagytok.
Hagyj neki levegőt. Ha nem keres, akkor ez volt a szándéka, és ezt tiszteletben kell tartanod, mert ez mindig 2 ember döntése.
Fordítsd meg a helyzetet: te mit tennél, ha lenne egy barátnőd, akit szeretsz és egy másik csaj, akinek te nagy valószínűséggel nem jössz be, meg akarna győzni arról, hogy ő sokkal jobban szeretne, mint a barátnőd?
Gondolom Te is lepattintanád. A porig alázás és letiltás abban az esetben elfogadható szerintem, ha már többször győzködted erről, ő nemet mondott, de Te juszt is nyomultál.
Én a kérdezőt meg a válaszadókat is megértem ..
A szerelem nagy úr. Mi van, ha a pasi, akivel a csaj együtt van, pár nap múlva megdugja és eldobja? Akkor is így fog járni a gambátok? Utána meg lehet, hogy a csaj meg rá fog döbbenni, hogy a kérdező személyében mekkora lehetőséget szalasztott el ..
Persze lehet, hogy egy jó kapcsolatba kötött bele a kérdező, akkor meg ha ilyet megtudnák, hogy a barátnőmmel így viselkedik egy srác, kitépném a gerincét és levest főznék belőle.
Szóval mindkét oldalról van igazság ..
Ti is gusztustalanul empátiátlanok és kegyetlenek vagytok!
A barátja egy helyes arcú srác, egy közös kép alapján bárki megmondja, hogy egy felszínes kapcsolat, én pedig SZERETEM, és mesebeli hercegként hordoznám a tenyeremen!!!
Azt meg mi, hogy tartsam tiszteletben? Miért tenném, ha ő sem tiszteli azt, hogy szeretem, és lassan már élni is képtelen vagyok nélküle?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!