Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak egy maradandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak egy maradandó betegség miatt sok minden nem megy, többek közt a szex Ez feszülté teszi és le akar rázni. Szeretem és nem számít más. Hogy értessem meg vele?

Figyelt kérdés

Szeretném vele megértetni, h nem számít, ha lemaradok dolgokról, ha vele lehetek, és nem is fogom megcsalni.

Ő azt mondja, h egy hasonlóan korlátozott lánnyal boldogabb lenne.

2014. szept. 25. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Meddig nem fogod megcsalni? Még fél évig? Másfél?
2014. szept. 25. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem hanyagold a srácot. Félrelépnél 1 év után.
2014. szept. 25. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt így mondd el neki.

Hagyj időt neki, az ő helyzete sem egyszerű

2014. szept. 25. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
fölöslegesen húznátok egymás idejét
2014. szept. 25. 21:27
 5/10 Buford Tannen ***** válasza:
nem sokáig fog ez így menni :$
2014. szept. 25. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
"Ő azt mondja, h egy hasonlóan korlátozott lánnyal boldogabb lenne" Ez nem igaz. Ha TI szeretitek egymást, akkor boldogok lesztek. Ilyen egyszerű ez. És mégis milyen nehéz, mennyire nem megy az embereknek szeretni egymást...
2014. szept. 25. 21:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Ő is ezeket mondja.

Azt gondolom h egészséges emberek közt sincs garancia egy kapcsolat kimenetelére.

Miért kell szakítani velem, ha szeretem? Nem áldozatosságból, vagy sajnálatból lennék vele.

Majd kialakulunk. Biztos van kompromisszumos megoldás. Eszemben sem volt a háta mögött bulizni, vagy pasizni.

Persze tiszteletbe tartom, ha szakít, csak nagyon fáj.

2014. szept. 25. 21:33
 8/10 vorarlberna ***** válasza:
16%
Mindenki maszturbál, aki nemet mond hazudik....
2014. szept. 25. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Én kívánom nektek, hogy jól meglegyetek és kitartsatok egymás mellett. Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de én magamból kiindulva, nem bírnám a helyzetet. Így is sokszor van, hogy a párommal csak heti egy megy, és mindketten ki vagyunk. Nem maga az élvezet miatt, hanem az miatt, mert nálunk a szeretkezés egyfajta érzelem kifejezés egyik eszköze is. Én tényleg, csak kitartást kívánok, de vagy nem nagy az "étvágyad" vagy még nem ébredt fel benned a dolog. De előbb utóbb fel fog és akkor borul minden. Szerintem egy szinten lehet a párod csak segíteni akar azzal, hogy mondja, hogy más hasonló emberrel könnyebb lenne neki, hogy vedd a lapot, hogy ő tisztában van azzal, hogy nem fogod sokáig bírni. (Max pár év)

Sok sikert!

2014. szept. 26. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Az tény, h eddig heti 3-4 alkalommal volt.

Tényleg bízom benne, h találunk alternatívákat. De most nem ez az első, hanem, h amennyire csak lehet rendbe jöjjön a párom.

2014. szept. 26. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!