Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet valamelyikün...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valamelyikünknek baja, betegsége, akár meddősége? Van csupán "szerencse", hogy nem estem még teherbe?

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt. Eleinte használtunk óvszert, utána fogamzásgátló tablettát is szedtem fél évig. De már 2 éve lassan, hogy letettem a tablettát. Azóta nem védekezünk szex közben. Mivel úgy gondoltuk, hogy 1. sokkal jobban élvezzük a szexet, ha nincs tabletta általi befolyásoltság és ezzel együtt nálam eltűnt a libidó csökkenés is. 2. nem lenne gond, hogyha teherbe esnék, megtartanánk. De! na már most 2 éve nem védekezünk, mondjuk azt hozzáteszem, hogy azért így védekezés nélküli szex közben még egyszer sem élvezett belém, szóval pusztán szerencse, hogy még nem estem teherbe, vagy valamelyikünknek baja lehet? Nagyon aktív a szexuális életünk...még menstruációs vérzés közben is csináljuk.

2013. okt. 24. 02:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy a megszakításos módszer nálatok bejön, inkább szerencse kérdése. Persze ettől lehet, hogy valami gond is van. Ha majd sehogyan sem védekeztek, és így sem jön össze, akkor orvoshoz kell menni.
2013. okt. 24. 02:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. :)

Találtam egy kérdést, és szerinted a 6./8. válaszolónak mennyire lehet hinni? Az is írta, hogy olyan helyen dolgozik.

itt a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

2013. okt. 24. 02:45
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem is inkább szerencse. nem élvezett el beléd, és ezért nem vagy terhes. ettől még lehet valaki terhes előváladéktól is, de ez kb. olyan, mint spirál mellett teherbe esni... lehetséges, de elég kicsi a valószínűsége. szerintem nem vagy meddő :)
2013. okt. 24. 02:48
 4/7 anonim ***** válasza:

"szerinted a 6./8. válaszolónak mennyire lehet hinni?"

Semennyire.

Nem csak sikertelen megszakítás esetén jöhet össze a gyerek.

Hogy nektek csak mázlitok van, vagy tényleg baj van valamelyikőtökkel, azt nem lehet tudni.

Az előváladék igazoltan tartalmazHAT elegendő spermiumot, és nem csak akkor, ha előtte már korábban elélvezett az illető, ugyanakkor NEM minden férfinél tartalmaz hímivarsejtet az előnedv.

Lehet nálatok ez a helyzet, és ezért olyan sikeres a megszakításotok.

Az is lehet, hogy bármilyen aktívak vagytok, az ovuláció napját nem mindig kapjátok el. Ez is csökkenti az esélyt.

2013. okt. 24. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem élvez a puncidba akkor egy a millióhoz az esély hogy teherbe esel az előváladéktól.Tapasztalatból mondom.Van gyerekem.
2013. okt. 25. 11:38
 6/7 anonim válasza:
0%
Ha nem élveznek beléd, mitől esnél teherbe, a kóbor spermáktól??? :D :D :D
2013. nov. 7. 00:17
 7/7 Naif_Hazazi ***** válasza:
kóbor sperma, uristenem, te menj inkább házit irni, fogalmad sincs a dologról, igenis teherbe lehet esni igyis, csak kisebb az esélye, mint ahogy azt fentebb is irták.
2014. ápr. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!