Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik meg ilyen szerencsetlen fiatal? Mit lehet tenni az ellen?
Evek ota depresszioval kuzdok,maganyosnak erzem magam,nincsenek barataim,allandoan faradt illetve almos vagok ,nincs erom tevekenykedni.Koncentracio es memoria zavarral is kuzdok,ossze zavarodok sokszor.
Soha nem volt meg parom pedig 10 eve szeretnek,de nem jon ossze.Olyan,mintha a balszerencse uldozne.Minden almom az,hogy legyen akinek tetszem,de ez nem jon ossze.Szenvedes az elet.A gondolkodasom negativ,egy senkinek erzem magam sokszor.Eleg csunyacska vagyok,apolt ugyanakkor igenytelen a kulsom,mert nincs erom adni magamra...
Rengeteg dolgot megtettem mar,sok orvosnal voltam,de hiaba...
Hiszek Istenbe illetve sokszor van,hogy megvalosul amit szeretnek.Pl:. volt aki tetszett honapokig facebookon aztan ossze hozott vele a szerencse legalabb annyira,h lassam...Olyan mitnha bevonzanam...A szerencset be lehet vonzani?
valami hatekony modszer kene ami tartos.
Szerintem parom mar soha nem lesz,de vmit kene magammal kezdeni...
Koszonom a valaszokat. :)
azert egyertelmu,mert depivel kuzdok stb amit leirtam...
dolgozom...
a válasz viszonylag egyszerű, csaj még nem maradt egyedül, ha egy kis hajlandóságot mutatott
ha meg férfi vagy akkor meg rá**sztál
9-es Valaszolo:
Nagyon koszonom szepen, irtal jo dolgokat,de sajnos nincs eleg lelki erom ahhoz,hogy ezeket megtegyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!