Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoznak törvényt a fiatal ribancok ellen?
Tudom, hogy ez nem egy egzakt dolog, de milyen felnőtt lesz azokból, akik buliból minden hétvégén mással kullantják meg magukat? És az egész Nyugatról jön, nem maguk találták ki... nem tom, hogy mit lehetne tenni, tudom, h hülyén hangzik, de szerintem jobban kéne nevelni az embereket! Mindenki csak papol de senki nem csinál semmit, közben midnenkit mindenhova beengednek, meg alapból az egész fiatalságnak nagy álatlánosságban olyan hülye világszemlélete van, hogy az hihetetlen. Miért nem tesz ez ellen senki?
Ja és mielőtt még jönnétek, hogy vén csont, ne mai fiatalokozzál, 17 éves fiú vagyok.
Szerintem itt nem is a lányokkal van ám a gond. Szóval ribancok voltak, vannak és lesznek is. De viszont ennyi homár, metroszexuális divatbu.i fiú még nem volt. Én visszavezetném a katonaságot, aztán majd ott megtanulnák hogy van a Lady Gagán meg a hajvasalónál fontosabb dolog is. Szerintem az a gusztustalan, hogy a fiúk kezdenek úgy viselkedni, de szó szerint mint a ribancok. Szóval szerintem a lányokkal nem sok mindent, de a fiúkkal annál többet lehetne kezdeni.
19/F
A katonaság régen is 1 év ökörködés volt. Csomó részeges tiszt stb. Nem hinném, hogy változtatna már egy 18+ éves emberen.
Inkább nevelni kéne azokat a porontyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!