Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hoznak törvényt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak törvényt a fiatal ribancok ellen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem egy egzakt dolog, de milyen felnőtt lesz azokból, akik buliból minden hétvégén mással kullantják meg magukat? És az egész Nyugatról jön, nem maguk találták ki... nem tom, hogy mit lehetne tenni, tudom, h hülyén hangzik, de szerintem jobban kéne nevelni az embereket! Mindenki csak papol de senki nem csinál semmit, közben midnenkit mindenhova beengednek, meg alapból az egész fiatalságnak nagy álatlánosságban olyan hülye világszemlélete van, hogy az hihetetlen. Miért nem tesz ez ellen senki?

Ja és mielőtt még jönnétek, hogy vén csont, ne mai fiatalokozzál, 17 éves fiú vagyok.

2010. márc. 13. 12:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
28%

Hát, kedves 17 éves fiú, engem meg az ilyen okoskák tudnak hihetetlenül irritálni, akik úgy érzik meg kell mondaniuk másoknak, hogy hogy éljenek. Főleg, hogy az, hogy mennyit szexel valaki fiatalon, semmiféle hatással nincs arra, hogy milyen felnőtt lesz belőle (mi lesz a foglalkozása, mennyire felelősségteljesen tudja azt végezni...), sőt, még arra is inkább pozitív hatással van, hogy milyen családanya/családapa lesz, mert nem két gyerek után fog rájönni, hogy "Úristen, semmit sem próbáltam ki!".

Egyébként 20 éves nő vagyok, és én személy szerint 14 évesen vesztettem el, azóta 6 férfivel voltam (bár nem részegen, és nem is buliban), mégis mindig jó tanuló voltam, két nyelvvizsgát csináltam, külföldön járok egyetemre, és egy stabil, boldog párkapcsolatban élek. Azaz nem kurvultam ill. butultam el.

2010. márc. 13. 13:38
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a mai világ erről szól, a vadkapitalizmus, globalizáció, amerikanizáció, mindenki leszólja a komcsikat, pedig az egy jobb világ volt. Ma már csak nevetnek rajta, hogy pl. az iskolában kötelező volt a köpeny, hátratett kézzel kellett ülni stb., vagy hogy manapság mi számít kultúrának, mónika show, vagy kalandra fal, vagy hogy már a legutolsó ribanc is könyvet ír, szinészkedik, mellette meg olyanok forognak a sírjukban, mint Latabár, Kabos, Jávor, Páger és még sorolhatnánk. Az elmúlt húsz év alatt mi jó történt ebben az országban, felnőtt egy olyan generáció akinek kis tulzással az a legfontosabb hogy egy nap alatt mennyit nőtt a farka.
2010. márc. 13. 13:53
 13/45 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted jobb volt az, amikor midnenki azt tette, amit mondtak neki, amit lehetett, és nem azt, amihez kedve volt? Aki nem tökhülye, annak jöhet itt globalizáció, meg f@szttudjami, akkor sem lesz hülye. Tehát annak, amit itt leírtál, valójában sokkal kevesebb köze van ehhez az egészhez, mint ahogy első látásra tűnik.
2010. márc. 13. 13:55
 14/45 anonim ***** válasza:
83%

Átérzem a problémád és egyetértek veled!Itt egy példa abbol akiket szívesen lecsuknék egy pár évre!Nézd meg ajánlom,de ne szeglye kedved

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. márc. 13. 14:21
 15/45 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem lehetne törvényt hozni rá, méghozzá nem is olyan nehezen. a Következő intézkedések segítenének az ügyön:

1. Ifjúsági szervezet létrehozása, kötelezővé tétele(pl cserkészet, úttörő, vagy valami hasonló)

2. Az iskolákba hippik és bohócok helyett tanárok tanítsanak, akit nem lehet feljelenteni, ha leoszt egyet-kettőt. Az oktatás folyamán a fegyelemre nevelés előtérbe hozatala. Az oktatásnak legyen része a közösségi élet szervezése, mint pl gyakrabbi osztálykirándulás, gyakrabbi sport versenyek, akár erdei iskola, s.t.b.

3. Egy éves kötelező sorkatonai szolgálat. A szolgálat befejeztével kerüljön a tartalékosok soraiba.

4. Sajtó cenzúra. A médiából kiszűrni a rothadó nyugat minden mocskát. Ostoba show-k helyett vetítsenek normális filmeket, sport eseményeket. A sztárok a drogos, alkoholista, osztályidegen paraziták helyett legyenek jó tartással rendelkező, sportos, egészséges, jó értékrendű fiatalok, mint követendő példa a társadalom számára.

5. Államilag finnanszírozott erős propaganda és anyagi támogatás, mely sportra, egyéb jellemformáló tevékenységekre buzdít.

6. Bizonyos divatirányzatok népszerűsítése médián keresztül (Straight Edge)

7. Dekadens személyek totális kiközösítése, megalázása.

8. Család centrikus világkép erősítése médián keresztül.

2010. márc. 13. 14:35
 16/45 A kérdező kommentje:

"Hát, kedves 17 éves fiú, engem meg az ilyen okoskák tudnak hihetetlenül irritálni, akik úgy érzik meg kell mondaniuk másoknak, hogy hogy éljenek. "

Úgy, szóval szerinted helyes, hogy egy csomó kis p*csából agyatlan barom lesz, aki gondolkodni azt nem tud, csak dugni? Hívhatsz kis okoskának b+, de én legalább nem iszom le magam minden hétvégén, és nem menőzök azzal, hogy "hú mennyit megkeféltem". Tudtommal a lányokat az ilyenek is irritálják. És nem érzem úgy, hogy én csinálnám helytelenül. Szerinted helyes, hogy nem a tanulnivalójával foglalkozik, hanem, hogy minél többnek odaadja magát, meg hogy már 12 évesen elkezdik, akárcsak a b@zdmegolást meg a cigizést? És ha már ott tartunk, h meg kell mondanom másnak, h hogy éljenek, közlöm veled, h ez semmivel sem jobb annál, mint hogy ők meg azt nézik le, akik nem azt csinálják, mint ők.

Hogy hogy akadályoznám meg? Ne félj, nekem elég lenne, ha mondjuk a tesóm ilyen lenne, én annak is beb*sznék egyet, vagy ha azt nem, hát tuti h lehordanám a földig.

A divatb*zernyákokkal is egyetértek, hogy rájuk férne a katonaság. Azok s legalább annyira irritálnak.

És hogy milyen hatással van az életemre? 1.: Ezekből lesznek az agyatlan felnőttek, akik szétcseszik az országot 2.: Egyre kevesebb lesz a normális mind fiúból, mind lányból, és egyre nehezebben találnak a normálisok maguknak ugyanolyat

És szerintem sem feltétlenül a törvény a megoldás. Hanem mondjuk lehetne esetleg nevelni a gyerekeket. Régen se volt baja senkinek azért, mert kapott pár pofont, legfeljebb megerősödött. Én is kaptam még kisgyerekkoromban és semmi bajom nem lett belőle.

2010. márc. 13. 14:38
 17/45 anonim ***** válasza:
47%
Végig se olvastad, amit írtam, igaz? Borzasztóan korlátolt vagy, és fekete-fehéren látod a világot. Nem válaszoltál érdemben arra, amit írtam, csak hajtod a magad hülyeségét. Ilyen emberrel nem érdemes vitatkozni, úgyhogy szia, főlj csak a saját levedben!
2010. márc. 13. 14:51
 18/45 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező,én tökéletesen egyet tudok érteni veled!Börtönbe az összes r.banccal!
2010. márc. 13. 20:20
 19/45 anonim ***** válasza:

kérdezőnek: Te megvernéd a lánytestvéredet (rossz esetben hugodat) mert szerinted helytelenül él ? Mondd csak, ez normális?

Kötelező sorkatonaság homokosoknak? Miért is? Mert máshogy néznek ki mint Te ? Nem tetszik NEKED a stílusok, ahogy öltöznek ? (amúgy nekem se) DE: szerinted ez érdekel valakit ? Normális ember önmagának elmondja ezen emberekről alkotott képét és rájön, hogy 17 évesen nem egy Megváltó és ez(ek) az új generáció viselt dolga(i).

2010. márc. 14. 01:42
 20/45 anonim ***** válasza:
amugy elobb azt irtad h egyre kevesebb a normalis lany, illetve fiu es egyre nehezebben talalnak egymasra. na ez is egy hulyeseg hisz ha tobb lesz az idiota rib*nc es str*ci akkor a normalisok elhatarolodnak toluk, lathato lesz az agyszint alapjan levo szeparacio ergo nem lesz nehez a tarstalalas
2010. márc. 14. 01:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!