Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hoznak törvényt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak törvényt a fiatal ribancok ellen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem egy egzakt dolog, de milyen felnőtt lesz azokból, akik buliból minden hétvégén mással kullantják meg magukat? És az egész Nyugatról jön, nem maguk találták ki... nem tom, hogy mit lehetne tenni, tudom, h hülyén hangzik, de szerintem jobban kéne nevelni az embereket! Mindenki csak papol de senki nem csinál semmit, közben midnenkit mindenhova beengednek, meg alapból az egész fiatalságnak nagy álatlánosságban olyan hülye világszemlélete van, hogy az hihetetlen. Miért nem tesz ez ellen senki?

Ja és mielőtt még jönnétek, hogy vén csont, ne mai fiatalokozzál, 17 éves fiú vagyok.

2010. márc. 13. 12:41
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Még valami: az "élni az életet" kifejezés nagyon divatos lett a fiatalság körében. Egyike annak a rengeteg kifejezésnek, amit manapság prostituálnak, vagyis átalakították a jelentését (mindenhol ez történik: nézzétek meg, manapság nem rakhatsz ki egy magyar kitűzőt anélkül, hogy valami politikai mozgalomba besorolnának...). Engem nem versz át, én tudom, hogy nálatok ez mit jelent: azt, hogy leiszod magad, orrba-szájba kefélsz, minden baromságban benne vagy, teszed a fejed a fiúknak, stb. Persze. Éli az életét, mi? Szánalmas. Sajnálom azt akinek ezt jelenti az, hogy "élni az életet". Azt se tudjátok, mikkel dobálóztok. Sok sikert az élethez!
2010. szept. 4. 22:38
 42/45 anonim ***** válasza:
annyira nagyon nem muszáj utálkozni mert nem megy vele senki semmire de az felettébb szomorú, hogy manapság egy hosszú távú kapcsolatot tervező srácnak alig van esélye olyan nőt találni aki alkalmas rá főleg igy 14-20 éves kor között. Tudom, ne mondjátok hogy nem mert én is sokat kerestem mire találtam. Manapság "vért kell izzadni" egy normális nőér. sajnos ez van.
2010. szept. 4. 22:47
 43/45 anonim ***** válasza:

A kérdés írójának üzenem h vegyen fel msn-re, mert látom h ő vágja a mai világnak a szar oldalát és teljes mértékben mellé állok! Fejbelőni az összes kis köcsög ilyen csírát!!!

Am Msn-em tallyho5@msn.com

2010. szept. 4. 23:25
 44/45 anonim ***** válasza:

tegnap 21:58 vagyok

és meg kell mondjam normális pasit se könyű találni XD..mint már mondtam, egy normális lányra (akit te normálisnak állítasz be) soha rá se néznél, egyszerűen nem vennéd észre...sőőt nem veszed észre..mert ott vannak, de érdekes mód neked nehéz megtalálni őket..mien fura is...csak nem az a helyzet hogy te is csak a bombázókat figyeled, hátha valamelyik hangsúlyt fektet a belső értékekre is...

2010. szept. 5. 00:29
 45/45 anonim ***** válasza:

ma 00:29

én nem tudom milyen nehéz normális pasit találni, de elhiheted hogy még mindig több pasi keres hosszabb távra kapcsolatot mint csaj. nem kell messze menni ott van pl. a mostani osztályom példának(bár te nem ismered őket)de elég ha én ismerem.

2010. szept. 5. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!