Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hoznak törvényt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hoznak törvényt a fiatal ribancok ellen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem egy egzakt dolog, de milyen felnőtt lesz azokból, akik buliból minden hétvégén mással kullantják meg magukat? És az egész Nyugatról jön, nem maguk találták ki... nem tom, hogy mit lehetne tenni, tudom, h hülyén hangzik, de szerintem jobban kéne nevelni az embereket! Mindenki csak papol de senki nem csinál semmit, közben midnenkit mindenhova beengednek, meg alapból az egész fiatalságnak nagy álatlánosságban olyan hülye világszemlélete van, hogy az hihetetlen. Miért nem tesz ez ellen senki?

Ja és mielőtt még jönnétek, hogy vén csont, ne mai fiatalokozzál, 17 éves fiú vagyok.

2010. márc. 13. 12:41
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Tudod, az a helyzet, hogy nekem ez az egész viszonylag új. Én éltem a magam kis világát (későn érő típus vagyok), mikor egyszer csak hopp, kb minden lányból, akit ismertem, ribanc lett. Nem értettem. Most sem értem teljesen, bár gondolom itt a családi hátterek is szerepet játszanak. Az biztos, hogy ha egyszer nekem lesz lányom, akkor nem fogom hagyni, hogy ezzé váljon...
2010. szept. 4. 20:43
 32/45 anonim ***** válasza:

ne keseredj el én is hasonlóképp voltam 17 évesen de aztán megismertem életem folyamán kb 4-5 normális nemkur.a lányt aztán közülük választottam a mostani páromat akivel másfél éve együtt vagyok boldogan. kb 50-60 lányt ismerek de néha csak nézek magam elé és megjegyzem magamba amikor hallok valamit róluk: hogy lehet valaki ekkora hülye retardált állat.

de nem lényeg kit érdekel? meg kell ismerni olyan lányokat akiket érdemes megismerni. Tudom nehéz de menni fog. idővel észreveszed és meglátod, hogy ki az/kik azok.

F20

2010. szept. 4. 21:01
 33/45 A kérdező kommentje:

Bár tudnék hinni neked... azt hiszem, én nem erre születtem. Túl nagy az utálat bennem.:S

De egyébként igazad van.

2010. szept. 4. 21:08
 34/45 anonim ***** válasza:

A ribanc pasikat kellene büntetni...ha nincs kereslet, akkor nem jön létre kínálat. Ennyi.

Pasik, mutassátok meg, milyen erkölcsösnek lenni!

(amúgy nem értem, mi ebben jó egy lánynak, én még 100 ezerért sem vállalnék be egy ilyen kis kalandot se:S

2010. szept. 4. 21:12
 35/45 anonim ***** válasza:
Médiakorlátozó törvény kéne, hogy ne az agyhalott fasságok menjenek a bizonytalan személyiségű tinédzserek agyába.
2010. szept. 4. 21:38
 36/45 anonim ***** válasza:

heh törvényt??????????????????

Mégis miféle törvényt???

Én 21 vagyok és fiatal!

Akkor ribanc vagyok vagy miiiiiiii?

Sajnos tény a nyugati tömegkultúra károsan hat a fiatal generációkra, mert ők fogékonyak erre!

Mégis mit tudsz csinálni???

Sajnos x millió embert nem lehet csak úgy meggyőzni.

Helyeslem, hogy konzervatív vagy, én is az vagyok. A probléma ennél összetettebb, a törvény önmagában nem megoldás!!!!!

2010. szept. 4. 21:50
 37/45 anonim ***** válasza:

hát különben nem tudom mit várunk a médiától amikor ilyeneket adnak a TV-be, hogy egy lány eladja x millió forintér a szüzességét a műsorba meg közli, hogy ez kamu mert nincs az a pénz. Könyörgöm akkor miért hirdette meg??????

az ilyen emberekkel kéne jó alaposan elbeszélgetni egy pszichológusnak, a tv-be meg kizárt hogy leadnám a műsort vele.

2010. szept. 4. 21:55
 38/45 anonim ***** válasza:

nah már megint megy a médiázás...

és ehhez mit szóltok?: szeretethiány...nagy gazdasági válság, apu anyu többet dolgozik hogy a lányuknak megadjanak mindent, csak így épp vele nem tudnak törődni... a barátnőiknek is sok a gondja ők nem törődnek velük,..a pasik meg ugye csak akkor figyelnek fel rájuk ha k*rválkodnak...talán észre kéne venni a kis szemüveges szégyenlős és halk lányokat is akkor nem menne mindenki arra h tömegr*banc legyen..

2010. szept. 4. 21:58
 39/45 anonim ***** válasza:
Ha az egyik lány veled ribanCkodna nem lennáél ilyen vaskalapos. Akik nem tudnak bevágodni a lányoknál rögtön szentfazekak lesznek és mutogatnak hogy mekkora ku'va pedig csak élik az életüket.
2010. szept. 4. 22:18
 40/45 A kérdező kommentje:

Utolsó, sajnos nem tudom magadra venni a vádaskodásaidat:D

Nem-nem, nem így van. Én nem ezért vagyok szentfazék. Mert ha úgy lenne, ahogy mondod, a lányokra terjedne ki kizárólag a szemléletem. Tévedsz, a mai rózsaszín pólós gyúrós gengszterimitáló állatokról meg az összes amerika-majmoló-stílusú gyerekről megvan a véleményem. Az én volt sulimban is pl. az volt a menő az osztálytáraim közt, hog fújták a falfirkákat. Én ki merem jelenteni, hogy engem normálisan neveltek, meg is volt a véleményem. Kerültem is bajba párszor miatta, mert nem nagyon szoktam elrejteni... szóval ez az ellenérzésem nem csak a ribancokra terjed ki, hanem úgy amblokk a mai fiatalság nagyrészére. Egyébként tudom, hogy az sem helyes, ahogy én gondolkodom. Én már a másik véglet vagyok, aki túlságosan megveti ezeket, mert görcsösen ragaszkodik a helyes úthoz... én kimaradtam a fiatalságból, mert túl "jó" akarok lenni. Viszont ne vádolj kérlek, ilyenekkel, hogy én is ilyen lennék, ha lenne ribanc jelentkező, mert ha sok hibám is van, legalább nem vagyok tucatgyerek. És nem állnék rá.

2010. szept. 4. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!