Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hoznak törvényt a fiatal ribancok ellen?
Tudom, hogy ez nem egy egzakt dolog, de milyen felnőtt lesz azokból, akik buliból minden hétvégén mással kullantják meg magukat? És az egész Nyugatról jön, nem maguk találták ki... nem tom, hogy mit lehetne tenni, tudom, h hülyén hangzik, de szerintem jobban kéne nevelni az embereket! Mindenki csak papol de senki nem csinál semmit, közben midnenkit mindenhova beengednek, meg alapból az egész fiatalságnak nagy álatlánosságban olyan hülye világszemlélete van, hogy az hihetetlen. Miért nem tesz ez ellen senki?
Ja és mielőtt még jönnétek, hogy vén csont, ne mai fiatalokozzál, 17 éves fiú vagyok.
"Kötelező sorkatonaság homokosoknak? Miért is? Mert máshogy néznek ki mint Te ? Nem tetszik NEKED a stílusok, ahogy öltöznek ?"
Ki nem sza.ja le hogyan öltözködnek. De ahogy viselkednek....
Én a következő rendeleteket hoznám!
1. 18 év alattiak este 10 után nem mehetnek be szórakozóhelyre. (régen is így volt)
2. közterületi dohányzás jelentős korlátozása, és alkoholfogyasztás erősebb szankiconálása
3. erőteljesebb iskolai nevelés - a helyes társadalmi normák propagálása, drog, alkohol, dohányzás és szex ügyében részletes felvilágosítás az iskolai nevelés keretén belül (osztályfőnöki órán, meghívott előadókkal)
4.délutáni elfoglaltságok szervezése (sport és szabadidős programok), így kevesebbet lófrálnak az utcán (piálás, cigizés)
Hát sajnos ilyen a világ. Erkölcstelen meg szégyentelen. Nem tudom, hogy mivel lehetne ezen segíteni, jobb belátásra téríteni az embereket. Szerintem ez leginkább nevelés kérdése...
És örülj neki, hogy te nem vagy olyan, hogy ilyen fiatalon ilyen éretten gondolkodsz, igazi felelősségteljes, érett emberre vall, amit leírtál. Örülj, hogy nem álltál be a sorba. Hidd el, vannak még olyanok, akik ezt értékelik.:) Én is teljesen így látom ezt a dolgot, ahogy te. És ez valóban nem természetes, hogy gyerekkorú emberek részegek és szexelnek. Sőt mi több nem is egészséges. Csak ismételni tudom magam, elfajzott és erkölcstelen a világ (a 14 éves lány, aki minden hétvégén mással fekszik össze, a 15 éves részeg fiú aki lövi magát, az elvált anyuka, aki a 2 gyereke mellett pasikat visz a házhoz, sűrűn váltogatja őket, a koli 2. emeletén a pasi, aki "hozzád vagy hozzám?" kérdéssel támad le, és a szexorientált emberek, akiknek a szex körül forog a világ). Sorolhatnám. Épp ezért értékeld a lelked, mert tiszta. A sok szenny között...
19/l
Azért az már valami, ha egy 17 éves fiúnak is feltűnik ezeknek a feslett lányoknak a viselkedése. Nem sokat lehet tenni ellenük, amennyiben nem pénzért csinálják és nem okoznak botrányt.
Minden esetre reményre ad okot, hogy téged taszít ez a viselkedésforma. Gondolom, el is kerülöd őket. Normális fiú eszerint cselekszik. Előbb-utóbb úgyis megtalálja a zsák a foltját, a rendes fiúk pedig kimaradnak ebből az életmódból.
"Kérdező, szerintem szűz vagy és frusztrál, hogy ezek a csajok nem veled feküdnek le.
"
Igen, valóban szűz vagyok (időközben már 18), ebben igazad van. És valóban frusztrált vagyok, de nem azért mert nem velem feküdnek le. Elmondjam mi zavar engem? Az, hogy ezek a gyönyörű lányok ilyen lelki szemétládák belülről. Nekem nem hiányzik, hogy ribancokkal feküdhessek le, engem az zavar, hogy ma EZEK vannak a normális lányok helyett. Miért nem lehetnek amellett, hogy külsőleg szépek nem önteltek, hanem belsőleg is értékesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!