Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik meg ilyen szerencsetlen fiatal? Mit lehet tenni az ellen?
Evek ota depresszioval kuzdok,maganyosnak erzem magam,nincsenek barataim,allandoan faradt illetve almos vagok ,nincs erom tevekenykedni.Koncentracio es memoria zavarral is kuzdok,ossze zavarodok sokszor.
Soha nem volt meg parom pedig 10 eve szeretnek,de nem jon ossze.Olyan,mintha a balszerencse uldozne.Minden almom az,hogy legyen akinek tetszem,de ez nem jon ossze.Szenvedes az elet.A gondolkodasom negativ,egy senkinek erzem magam sokszor.Eleg csunyacska vagyok,apolt ugyanakkor igenytelen a kulsom,mert nincs erom adni magamra...
Rengeteg dolgot megtettem mar,sok orvosnal voltam,de hiaba...
Hiszek Istenbe illetve sokszor van,hogy megvalosul amit szeretnek.Pl:. volt aki tetszett honapokig facebookon aztan ossze hozott vele a szerencse legalabb annyira,h lassam...Olyan mitnha bevonzanam...A szerencset be lehet vonzani?
valami hatekony modszer kene ami tartos.
Szerintem parom mar soha nem lesz,de vmit kene magammal kezdeni...
Koszonom a valaszokat. :)
De akkor a kérdésed fölösleges.Szedd már össze magad, olyan vagy mint egy 80 kilós kiköpött rágó akit fel kell kaparni az aszfaltról,ne azon gondolkozz hogy most van-e erőd ezt megtenni, egyszerűen csináld,még akkor is ha úgy fogod érezni hogy ez nem megy és hogy nem vagy rá képes, ez az internetes nyavalygás nem tesz neked jobbat, vagy talán arra vágysz hogy valaki írjon neked valami mézes-mázas vigasztalólevelet?Talán attól majd jobban fogod érezni magad,he?Fenét!Tanulj meg nevetni a hibáidon,azon ahogyan elesel,ahogyan félsz dolgoktól,fogadd el azt hogy ez benne van a pakliban hiszen ki ítélhet meg téged,talán félsz attól hogy valaki nevetni fog rajtad,vagy azt mondják hogy te úgy is csak egy lúzer vagy, ez neked soha nem fog sikerülni?Igen, úgy lesz erre mérget vehetsz,sőt megpróbálnak majd lebeszélni sokan, csak az a baj hogy még nem jöttél rá hogy ennek az oka csakis az, hogy sokan élvezik a te szerencsétlenségeskedéseidet,ezzel nyugtatják magukat hogy "nézd milyen egy szerencsétlen hülye gyerek én ennél mennyivel jobb vagyok".Ha elkezdesz végre cselekedni az emberek elöszőr szembefordulnak veled mert számukra elfogadhatatlan lesz az hogy az az outsider akit ismernek talált még magában annyi erőt hogy változtasson az életén,majd szivatni fognak,kinevetik a próbálkozásaidat kivergődni az emberek közé,valakivé válni,majd mindig emlékeztetni fognak rá hogy neked ez nem megy,minden egyes hibádnál és esésednél (melyekből az elején lesz a legtöbb mivel még nem lesz elég önbizalmad és tapasztalatod a cselekvéseidben) ott lesznek majd hogy emlékeztessenek rá hogy ki is voltál te valójában és hogy nem változtál, hogy te nem is vagy képes arra hogy megváltozzál mert egy két lábon járó szerencsétlenség vagy.De tudod mi a lényeg?Hogy te csinálni fogod,akkor is ha este nem fogsz tudni aludni a szégyenérzettől ami a bizonytalanságod miatt a tetteidben fog megnyilvánulni és kísérteni mert most abból amúgy is sok van neked gondolom,akkor is ha olyan pocsékul fogod magadat érezni hogy már a feladás küszöbén leszel (úgy mint ahogyan azt most is gondolod) és hogy reggel még a tükörbe sem fogsz akarni belenézni mert egy hang azt mondja neked belülről hogy onnan még mindíg csak egy ronda,semmirekellő balfácán néz vissza akinek nincs is semmiféle boldog jövője.Vedd észre már végre azt hogy te vagy az önmagad legnagyobb ellensége, nem az emberek vagy a körülmények vagy a genetikád,az a hang ami azt mondja neked belülről hogy hé,te nem is vagy szép,te nem vagy elég jó,nem vagy sikeres,nincsenek barátaid,nőd,jövőd...Ő a te igazi ellenséged,ő az akit le kell győznöd.Figyelj csak?Hisz most is azt mondja neked hogy "Ez minden szép és jó de én nem tudok magamban találni annyi erőt hogy ezt véghezvigyem".Hát nem látod?Fogd fel hogy az a hang aki ezt súgja neked az nem te vagy,ő csak az akiben megbíztál,akiben hittél és akivé lettél.Ismered a mondást "A legnagyobb győzelem az önmagunk felett aratott győzelem".És ezt szó szerint lehet és kell is értelmezni ha rájössz mit értett alatta az az illető aki kimondta.Egy életen át ez ellen a "hang" ellen kell harcolnod mert őt kiölni magadból igazából nem lehet, de győzni felette igen, és ez a lényeg,ez tesz majd igazán boldoggá és sikeressé.Te nem az vagy amit gondolsz de a gondolataid határozzák meg hogy hogyan látnak mások. Jelenleg az a hang aki azt próbálja veled elhitetni hogy ez te vagy és hogy ő a te éned és gondolatod, győzedelmeskedik feletted.Jól érzed magad így?Húzd fel végre a kesztyűt és vágj vissza neki,ha úgy tetszik önmagadnak."Nincs elég erőm rá..." Már tudod ki mondja ezt ha megérted azt amit közölni akartam veled :)Ez csak a kezdet,megérteni milliószor könnyebb mint cselekedni de ezt meg kell tenned ha van benned akaraterő (és azt írtad van).Ez azért megadhatja azt a tolóerőt amire szükséged van.Többet nem segíthetek a többi csak rajtad áll!
P.S. Ha nem láttad még Guy Richie-től a Revolver című filmet akkor most azonnal tölsd le.Ott erről van szó,csak nézd figyelmesen és próbáld megérteni mit akar közölni vele az író.Életem egyik legjobb filmje.Sok sikert!
jo hosszu levelet irtal,de reagk ra nehany mondatban:
nem feleslegese a kerdesem,tanacsot kertem es nem nyavalyogtam. :) erdekelt volna h mi az ami ad egy kis lelki erot...
de nem magyarazkodom es nem gyozkodom...
sok mindent irtal,de ez erdekes,h van egy hang ami sugnos nekem ez kb tenyleg igy van..es nem jo ha a rosszat elhiszem magamrol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!