Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék, hogy ne féljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ne féljek beleszeretni olyanba aki meg érdemelné?

Figyelt kérdés

Tudom h elötem van még az eletmeg minden, de azert jól szeretnem erezni magam a börömben!

Szóval, úgy érzem néha h félek megismerni új embereket, többnyire pasikról van szó! Elég sokat csalódtam, volt h beleszeretem olyanba akivel nem lehetet kapcsolat! Viszont olyan igán viszonzot kapcsolatom egy se volt még!

Szeretnék kapcsolatot, de felek attó, h ha vkit megszeretek, megint elveszem vmi miatt! Most bennem van a hiba vagy csak rossz emberek találtak meg?

Egy kétsége eset 18 éves lány!

Helyes írás hibákért bocsánat, diszes vagyok!! :/

2014. aug. 4. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Önbizalom. Az egyik legnehezebb dolog, de próbáld visszaszerezni.
2014. aug. 4. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,nem benned van a hiba!Fiatal vagy még:) Hidd el,rád is vár valahol valaki,csak még nem találkoztatok.Ne görcsölj ezen:)
2014. aug. 4. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi szokott lenni az ismerkedési időszak?
2014. aug. 4. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha jól veszem ki félsz a csalódástól, hogy elveszíted azt akit szeretsz.

Szerintem ez ellen nem lehet mit tenni. Szeress mindenkit fenntartással.

2014. aug. 4. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem a csalódástól félsz, hanem úgy gondolod, hogy hiába adsz szeretetet, nem kapod vissza. Ne tarts ettől, akkor fognak szeretni, ha te önzetlenül adsz szeretetet. Egyébként meg nem kell rajongani senkiért, mert senki sem szent. El kell fogadni, ahogy van, vagy pedig nem kell kezdeni vele. Megváltozni meg nem fog.
2014. aug. 4. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:

H szerezem visza az önbizalmamat?

Az ismerkedési idö, 3-4 honap, de ha úgy adodik 6!

Bar lehet h az a baj, hogy ezen a rohat neten ismerkedek többnyire, ( ami tudom, hülyeség és amolyan lista dolog) a varosban bulikban ritkan szoktam! Suliban meg egyáltalán, fiukal csak haveri alapon! De ha szemelyesen ismerkednék többnyire akkor menyinek kellene lenni annak az idönek?

2014. aug. 4. 21:15
 7/9 A kérdező kommentje:
A csalodástol is felek, meg rosszul esik, h nem kapok szeretet ezt jol láta az utolsó válaszoló!
2014. aug. 4. 21:21
 8/9 A kérdező kommentje:
H lehet fentartasokal szeretni vkit? :/
2014. aug. 4. 21:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de azért várok még!
2014. aug. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!