Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet beleszeretni olyanba, aki nem viszonozza? Sőt.

Figyelt kérdés

Igen,tudom,most jönni fognak azok a válaszok,hogy merthogy a nők a bunkókra buknak,meg azok után futnak,akik kihasználják őket... De velem ez még nem fordult elő,mindig normális kapcsolataim voltak.

Most van egy pasi,akivel beszélgetek,illetve találkozgat(t)unk. Nem azt nem értem,hogy ő miért nem szeret,hanem hogy én miért szeretem:D Mert bele vagyok esve sajnos. Azért nem értem,mert a pasi megmondta,hogy ő ilyen "barátság extrákkal" dologban gondolkozik velem kapcsolatban,bár eleinte szédített,hogy jó lenne valami komoly kapcsolat.

Kb kihasznál és nincs tekintettel az érzéseimre. Mondtam neki,hogy egy darabig hanyagoljuk egymást,mert nekem ez így nem jó,mert többet érzek iránta,mint ő irántam. 2 napig tartott a csend,aztán megint felkeresett,hogy de ő a barátságról azért nem akar lemondani. Kb nem hagyja,hogy elfelejtsem:D Nem tudom eldönteni,hogy tudatosan csinálja-e... Mindenesetre működik:D

Érdekes ember,vicces,bújós,romantikus(nak tűnik),isteni volt vele a szex. Egy álom lenne,ha szeretne is.

Meddig lehet valakit úgy szeretni,hogy nem viszonozza a másik?

23L

2014. jún. 19. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

:) Érezd jól magad!

20/L

2014. jún. 19. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld jól érezni magad,de egyet jegyezz meg! Jobb,ha mellette esélyt adsz másnak is és nyitsz mások felé,ismerkedsz!
2014. jún. 19. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez nem vezet jóra. Totál kihasznál, persze mivel szereted, nem számít. Szóval sokáig lehet szeretni, míg azt nem érzed, hogy tönkretesz és csak fájdalmat okoz.
2014. jún. 19. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!