Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mással is volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt már olyan, hogy olyanba szeretett bele, aki nem igazán az esete külsőleg?

Figyelt kérdés
Szóval, több beszélgetés után egyre szimpatikusabb lett és helyesebbnek láttam, kezdek már valamit érezni iránta... Ez legalább mondjuk nem felszínes, a külsőségekre alapuló érzelem legalább, nem?
2020. szept. 19. 20:58
1 2
 1/13 Girlll3 ***** válasza:
61%
Velem még nem volt.
2020. szept. 19. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
igen most is ez van
2020. szept. 19. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt. Vonzalom nélkül nem tudnék férfiként tekinteni az illetőre.

Nincsenek különösebb elvarasaim, nem erről van szó.

De lehet akármilyen rendes meg normalis, ha nem fog meg a külseje IS.

1x mentem bele ilyen randiba, nem fogott meg a külseje, pedig nem volt vele semmi gond.

De nem volt meg az a plusz, többet nem találkoztam vele, én ebben nem hiszek, hogy majd megszepul...

Nem akarom senki idejét húzni.

De örülök, ha veled más a helyzet, mások vagyunk. :)

2020. szept. 19. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Velem megtörtént.
2020. szept. 19. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Az első 1-2 találkozáson alacsonynak láttam és átlagosnak. Nem fogott meg egyáltalán. Nem is azért találkoztunk, mintha bármit akartunk volna egymástól, hanem mert egy fősulira jártunk.

Aztán úgy harmadjára megláttam a buszmegállóban, sötét sapka volt a homlokába húzva, nagyon szép és titokzatos volt a szeme és bumm...belémcsapott a villám.

Onnan kezdve nem tudtam betelni a külsejével. Nem tudom eldönteni, hogy a szerelem tette nekem széppé vagy az van, hogy az első alkalmakkor épp letúratta a haját 2 mm-esre, amit utána is mindig utáltam. Azt szerettem, ha pár cm-re megnöveszti és bele lehet túrni. Olyankor iszonyatosan jóképű volt. Kopaszon meg golyófeje volt, szex közben se indított be annyira olyankor.

2020. szept. 19. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Volt...egy kifejezetten ronda pasiért voltam oda, de elég rövid volt a fellángolás.
2020. szept. 19. 22:34
 7/13 anonim ***** válasza:
27%

Csak nézzen szét maga körül mindenki, hogy hányan "adták lejjebb" azért mert nem tudnak attól jobbat szerezni maguknak. Szóval: ez irtó gyakori.

Másrészt nekem más a véleményem és a külső igenis fontos mégpedig a szexualitás miatt.

2020. szept. 20. 00:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon furcsa. Egyáltalán nem az esetem volt, mégis elkezdtem vonzódni hozzá. A nevét sem jegyeztem meg elsőre 😃
2020. szept. 20. 00:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindig egy bizonyos típusba tartozó férfiak vonzottak: magas, barna szem, barna haj és mackós. Nem kigyúrt, mackós.

Nos, a férjem vékony, alig 3 cm-rel magasabb nálam, zöld a szeme és szőke a haja. El sem tudnék képzelni nála vonzóbb férfit, pedig pl színészekből még mindig a magas barna pasik fognak meg.

2020. szept. 20. 01:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem volt kifejezetten az esetem. Aztán mégis az lett. A szeme az mindig is tetszett, de összességében atlagosnak tartottam és alacsonynak. Aztán megnövesztette a szakállát, olyan ápoltra (nem elhanyagolt hobo stílusúra). És valami megvaltozott. Emberileg mindig is szimpi volt, szerintem ez sokat hozzátett.
2020. szept. 20. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!