Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan az érzés amikor beleszeretsz egy nőbe úgy hogy közben neked nem szabadna, így inkább elfojtod?
Figyelt kérdés
Rohadt egy érzés. Kár hogy a szív nem egyeztet az aggyal mielőtt akcióba lép.
35F
2024. máj. 18. 16:29
31/37 anonim 

válasza:

Azt az erzest tudom amikor nincs senkim de meg sem szabad.. xaktak..
33/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elnézést hogy eltűntem! Az a helyzet hogy nem olyan könnyű részleteket írnom, de úgy érzem egy kis infóval mégis tartozom.:
Szóval mi ezzel a lánnyal egy helyen dolgoztunk, így elég sok időt töltöttünk együtt egy éven keresztül. Már az elején ahogy megláttam éreztem hogy belül valami történik, de nem tudtam hova tenni, még nem történt ilyen velem. Az utóbbi időben már nagyon nehéz volt, belül őrlődtem, nem tudtam semmire koncentrálni, így kb. egy hónapja munkahelyet váltottam hogy ne lássam többé. Még mindig sokat gondolok rá, de azért így sokkal könnyebb.
2024. jún. 19. 07:57
35/37 anonim 

válasza:

Ha még mindig gondolsz rá, akkor ott érzelem van.
37/37 anonim 

válasza:

Csak nem kölcsönös ha a csaj az 1 év alatt nem lépett semmit a pasi/ a kérdező munkahelyet váltott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!