Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jele annak, hogyha beleszerettem valakibe?
Milyen érzések jöhetnek ilyenkor elő az emberben?
Arról beszélek amikor az ember úgy romantikusan beleszeret valakibe és testileg és személyiségileg, lelkileg is kívánja.
Szóval nem a szeretetről van szó, hanem a romantikus érzelmekről és mellete a testi szexuális vonzalomról.
Nahát, nahát, ha ez a válasz akkor én igen valószínű, hogy beleszerettem valakibe.
Sajnos nem vagyunk egymás közelségében és semmi kommunikáció nincsen köztünk és viszonzatlan a dolog. Szóval csak én érzem, ő mit sem tud róla még.
Akkor ezt úgy hívják, hogy ilyen plátói dolog ugye?
Hogyan kellene ebböl kilépni vagy továbblépni, hogy ne kavarogjanak az emberben az érsések és vagy a rendes mederbe terelődhessenek, hogy esetleg valósággá válhassanak és fejlődhessenek.
"Na te totál szerelmes vagy"
Hogy lehet ezen segíteni, ha a lánnyal nem vagyunk beszélő viszonyban.
"Hogy tudtál beleszeretni valakibe akivel nem vagy beszélő viszonyban?"
Sokat nézegettem a képeit, meg láttam párszor élőben, de mindíg nagy társaságban volt és nem mertem hozzá odamenni, hogy elmondjam neki az érezéseimet ismeretlenűl és beszélgessünk.
Szórakozóhelyen egy romkocsmában láttam párszor, a társaságával, ismeróseivel, barátaival volt.
Nem mertem ismeretlenül odamenni, csak távolról pillantottam oda hozzájuk néha és valami szemkontaktust teremteni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!