Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a jele annak, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak, hogyha beleszerettem valakibe?

Figyelt kérdés

Milyen érzések jöhetnek ilyenkor elő az emberben?

Arról beszélek amikor az ember úgy romantikusan beleszeret valakibe és testileg és személyiségileg, lelkileg is kívánja.

Szóval nem a szeretetről van szó, hanem a romantikus érzelmekről és mellete a testi szexuális vonzalomról.

2020. júl. 21. 10:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Vágysz a társaságára, szívesen nézed a képét, szívesen beszélsz róla.
2020. júl. 21. 10:40
 2/18 A kérdező kommentje:

Nahát, nahát, ha ez a válasz akkor én igen valószínű, hogy beleszerettem valakibe.

Sajnos nem vagyunk egymás közelségében és semmi kommunikáció nincsen köztünk és viszonzatlan a dolog. Szóval csak én érzem, ő mit sem tud róla még.

Akkor ezt úgy hívják, hogy ilyen plátói dolog ugye?

Hogyan kellene ebböl kilépni vagy továbblépni, hogy ne kavarogjanak az emberben az érsések és vagy a rendes mederbe terelődhessenek, hogy esetleg valósággá válhassanak és fejlődhessenek.

2020. júl. 21. 10:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Szeretném helyesen megélni ezt a dolgot bármi is lesz, ezért tettem fel ezt a kérdést.
2020. júl. 21. 11:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap csak rá gondolsz.
2020. júl. 21. 11:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon gyakran gondolok rá, és igen, amikor rámjön megnézegetem a képét is, ábrándos gondolatokkal.
2020. júl. 21. 11:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Na te totál szerelmes vagy😁
2020. júl. 21. 11:26
 7/18 A kérdező kommentje:

"Na te totál szerelmes vagy"

Hogy lehet ezen segíteni, ha a lánnyal nem vagyunk beszélő viszonyban.

2020. júl. 21. 11:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Megpróbálsz valamilyen kommunikációs csatornát kialakítani, sok minden szóba jöhet, ha végiggondolod alaposan.
2020. júl. 21. 12:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál beleszeretni valakibe akivel nem vagy beszélő viszonyban?
2020. júl. 21. 12:28
 10/18 A kérdező kommentje:

"Hogy tudtál beleszeretni valakibe akivel nem vagy beszélő viszonyban?"

Sokat nézegettem a képeit, meg láttam párszor élőben, de mindíg nagy társaságban volt és nem mertem hozzá odamenni, hogy elmondjam neki az érezéseimet ismeretlenűl és beszélgessünk.

Szórakozóhelyen egy romkocsmában láttam párszor, a társaságával, ismeróseivel, barátaival volt.

Nem mertem ismeretlenül odamenni, csak távolról pillantottam oda hozzájuk néha és valami szemkontaktust teremteni vele.

2020. júl. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!