Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, ha kezdesz beleszeretni valakibe? Mik az első "jelek"?
Hiányzik?
Szebbnek látod?
Hogy kezdődik? Hogyan ismered fel?
Nincs ilyen. A nőktől csak a szexet akarom.
Miután elcsábítottam, és megkaptam, amit akartam, lelépek. Lelkiismeret furdalásom nincs, mert a nő 2-3 hét múlva elfelejt, és talál egy ürgét magának.
Nekem viszont meglett egx új strigula. Szóval nem, az én világomban a szerelem abszolút nem játszik.
Azt meghagyom az átlag pasinak.
Nekem valami ilyesmi:
Amikor ír egy üzenetet mindig dobban egy nagyot a szívem
Amikor találkozunk végig mosolygok, vigyorgok, nevetek
Minden alkalmat kihasználok, hogy hozzá érjek
Bizonyos dolgokról ő jut eszembe
És bizonyos dolgok esetében késztetést érzek arra, hogy elküldjem neki üzenetben, elmondjam neki személyesen/telefonon
Egyre többet gondoltam rá, míg egy napon jött a felismerés, hogy szerelmes vagyok. Aki tényleg szerelmes az nem kérdőjelezi meg, semmihez nem hasonlít az érzés. Folyamatosan ő járt az eszemben, nem tudtam nem bámulni, amikor lehetett. Nagyon izgatott voltam, amikor a szemébe néztem mélyen, elég lett volna, ha egész nap csak nézhettem volna a szemét. Akkor voltam a legboldogabb, amikor szerelmes voltam. Ha hozzám ért, akkor pirult az arcom.
Akikbe csak belehabarodtam, azokkal nem volt ilyen, egyértelműen érezhető a különbség.
Ha valaki hiányzik vagy szebbnek látom az még bőven nem elég. Egyszerűen tudod, ha szerelmes vagy.
Nekem hirtelen szokott jönni ez az érzés, pár nap alatt simán kialakul. 🙂
Amikor csak van van egy szabad percem, rá gondolok. Keresem a társaságát, ha lehet. Boldogabb vagyok, mint általában. Különösen boldog vagyok, ha bármilyen jelet ad, hogy talán én sem vagyok közömbös neki. Ha meglátom, elkezd kalapálni a szívem abnormálisan. 🙂 Ha más nővel látom, akkor összefacsarodik istenesen.
Ha nem plátói a szerelem, akkor nagyon várom, hogy írjon vagy hívjon.
Egyszer volt egy pasi, akibe szerelmes voltam, és hosszú idő után megcsókolt. Este nem tudtam elaludni, és éjjel felébredtem 10 percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!