Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudod, ha kezdesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, ha kezdesz beleszeretni valakibe? Mik az első "jelek"?

Figyelt kérdés

Hiányzik?

Szebbnek látod?

Hogy kezdődik? Hogyan ismered fel?

2020. jún. 6. 23:46
 1/8 anonim válasza:
85%
Mikor üzeneteket ír elmosolyodsz, az ő hangján hallod a fejedben, bantoan ér téged ha más rosszat mond róla, félsz attól hogy elveszik tőled stb..
2020. jún. 6. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon sokat gondolsz rá, vele szeretnél lenni,amikor csak tudsz.
2020. jún. 6. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
3%

Nincs ilyen. A nőktől csak a szexet akarom.

Miután elcsábítottam, és megkaptam, amit akartam, lelépek. Lelkiismeret furdalásom nincs, mert a nő 2-3 hét múlva elfelejt, és talál egy ürgét magának.

Nekem viszont meglett egx új strigula. Szóval nem, az én világomban a szerelem abszolút nem játszik.

Azt meghagyom az átlag pasinak.

2020. jún. 7. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Nekem valami ilyesmi:

Amikor ír egy üzenetet mindig dobban egy nagyot a szívem

Amikor találkozunk végig mosolygok, vigyorgok, nevetek

Minden alkalmat kihasználok, hogy hozzá érjek

Bizonyos dolgokról ő jut eszembe

És bizonyos dolgok esetében késztetést érzek arra, hogy elküldjem neki üzenetben, elmondjam neki személyesen/telefonon

2020. jún. 7. 00:13
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Egyre többet gondoltam rá, míg egy napon jött a felismerés, hogy szerelmes vagyok. Aki tényleg szerelmes az nem kérdőjelezi meg, semmihez nem hasonlít az érzés. Folyamatosan ő járt az eszemben, nem tudtam nem bámulni, amikor lehetett. Nagyon izgatott voltam, amikor a szemébe néztem mélyen, elég lett volna, ha egész nap csak nézhettem volna a szemét. Akkor voltam a legboldogabb, amikor szerelmes voltam. Ha hozzám ért, akkor pirult az arcom.

Akikbe csak belehabarodtam, azokkal nem volt ilyen, egyértelműen érezhető a különbség.

Ha valaki hiányzik vagy szebbnek látom az még bőven nem elég. Egyszerűen tudod, ha szerelmes vagy.

2020. jún. 7. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Még meg sem ittam a reggeli kávém és el sem szívtam a hozzá való cigit, de megnézem a messengert hátha véletlenül lenémítottam...
2020. jún. 7. 07:19
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Nekem hirtelen szokott jönni ez az érzés, pár nap alatt simán kialakul. 🙂

Amikor csak van van egy szabad percem, rá gondolok. Keresem a társaságát, ha lehet. Boldogabb vagyok, mint általában. Különösen boldog vagyok, ha bármilyen jelet ad, hogy talán én sem vagyok közömbös neki. Ha meglátom, elkezd kalapálni a szívem abnormálisan. 🙂 Ha más nővel látom, akkor összefacsarodik istenesen.

Ha nem plátói a szerelem, akkor nagyon várom, hogy írjon vagy hívjon.

Egyszer volt egy pasi, akibe szerelmes voltam, és hosszú idő után megcsókolt. Este nem tudtam elaludni, és éjjel felébredtem 10 percenként.

2020. jún. 7. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor vele álmodok. Aztán jön az, hogy elkezdek remegni, ha meglátom. Olyankor már menthetetlen vagyok. Nem sok ilyen volt életemben, összesen 3. Ezen kívül volt még egy, akivel lehetett volna hasonló, de őt időben lezártam. Aki a párom lett, tőle soha nem remegtem. De ő is nagy szerelem volt, csak másként.
2020. jún. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!