Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jele annak, hogyha beleszerettem valakibe?
Milyen érzések jöhetnek ilyenkor elő az emberben?
Arról beszélek amikor az ember úgy romantikusan beleszeret valakibe és testileg és személyiségileg, lelkileg is kívánja.
Szóval nem a szeretetről van szó, hanem a romantikus érzelmekről és mellete a testi szexuális vonzalomról.
Ne haragudj de ez akkor nem szerelem.
Csak tetszik külsőleg meg vonzódsz hozzá de ez messze van a szerelemtől.
A szerelem amikor ismered minden egyes hibáját mégis úgy szereted ahogy van.
Ábrándoztam róla, hogy milyen személyiség lehet és lefesettem róla egy képet magamban a képei alapján és "beleszerettem".
Ettől függetlenül szeretném meg ismerni személyesen is nagyon, hogy milyen ember, mert biztosan egy remek ember lehet aki ilyen szép képeket tud fotózni vagy fotóztatni magáról.
Nagyon fotogén lány.
Valóban nem ismerem a hibáit, semmit nem tudok ezekről.
Igen ez egy erős szimpátia érzés lehet "csak"... de az eléggé erős úgy érzem, ami testi vonzódással is párosul.
Tökre nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel...
Így fényképekről tényleg nem lehet valakibe "beleszeretni"...
Nem tudom mire vélni a dolgot, hogy így alakult, nem is értem magam...
Miért alakult így?
Szerintem te csak nagyon vágysz már valakire.
Viszont ez tuti csalódás lesz mert elképzelted valamilyennek de mennyi az esélye, hogy tényleg olyan? Amint megismered az első kisebb hibáját már kiábrándulsz majd....
Sőt az emberek többsége itt rontja el, egész listákat írnak milyennek kell lennie a tökéletes párjuknak. Majd a valóság nem ilyen mert tökéletes ember nincsen. Még a legbombább legszexibb nőnek is vannak rossz tulajdonságai.
Amit én a fiatal csinos nőkőn észrevettem az az, hogy nagyon mocskos a szájuk. Szépek szépek de mikor megszólalnak és minden mondatukba ott van egy csúnya szó kiábrándulok. Még jó, hogy nő vagyok mert férfiként bajban lennék nekem az ilyenek nem jönnek be. :D
Igen. Vágyom valakire. Nagyon vágyom. Lehet, hogy ö bele képzeltem és láttam belé azt a tulajdonság csokrot amire vágyom a másik félben.
De tényleg, hogy ilyen nincs, hogy valakibe a képei alapján beleképzelek valamit és megszeretem. Igazából a külseje keltette fel bennem a figyelmet és varázsolt el, de ha engedné, hogy egy kicsit megismerjem a személyiségét és beszélgessek vele annak örülnék, de biztosan nem lenne már ugyan olyan mint azelőtt, de vállalnám ezt a kockázatot, hogy esetleg torzul az általam felépített, ki ábrándozozz ábrándos kép róla.
Minden ember egyedi és "megismerhetetlen", egyedülálló személyiség akit akkor lehet megismerni, ha hagyja magát megismerni és nyitott a másik, vágyodó, vágyat érző és közeledni próbáló fél számára...
Ráadásul a szimpatikus lány nem is az országban él. Romániában él.
Elmentem egyszer oda, arra szórakozóhelyre ahová a képei alapján kikapcsolódni jár és ott láttam élőben.
Élőben is nagyon tetszett amit láttam.
Hát így állnak a dolgok...
Képes voltam magán nyomozni is utánna kicsit. Ez annyira gáz... a részemről.
Most fogalmam sincs, hogy mit tévő legyek...
Hogyan kezeljem ezt a dolgot vele, akit lényegében alig szinte semennyire nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!