Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megvan az érzés amikor belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvan az érzés amikor beleszeretsz egy nőbe úgy hogy közben neked nem szabadna, így inkább elfojtod?

Figyelt kérdés

Rohadt egy érzés. Kár hogy a szív nem egyeztet az aggyal mielőtt akcióba lép.

35F

máj. 18. 16:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
42%
nem a szabad alatt lévo kérdéseknél mindig az erkolcstelen noi válaszok vannak akik szeretok akarnak lenni és elvenni a családjátol a hapit.. picit sem fura.
máj. 21. 03:27
 22/37 anonim ***** válasza:
78%
Még mindig ezen nyammogsz? Szakíts, válj el ha párod van, ha meg nincs akkor egyszerűen légy vele már ha akar veled lenni. Vagy ő foglalt? Ha nem szakít, vál el akkor nem szeret téged igazán úgyhogy lépj túl rajta. Át lehet idővel!
máj. 29. 22:58
 23/37 anonim ***** válasza:
52%
Ha még ezen kattogsz, szerelmes vagy, ez nem kérdés. Az annál inkább, miért vagy a pároddal? Én értem, hogy család stb. Inkább válnék el a férfitól úgy, hogy őszinte volt és nem csalt a lelkében, semmi értelme a házasságodnak.
máj. 30. 16:48
 24/37 anonim ***** válasza:
Miert nem szabadna?
máj. 30. 18:55
 25/37 anonim ***** válasza:

12 - "Miatta most lassan 1 éve szenvedek"

Nem miatta szenvedsz, hanem amiatt, hogy nem lettek tisztázva a dolgok, vagy hogy még mindig reménykedsz, fölöslegesen.

máj. 30. 19:34
 26/37 anonim ***** válasza:
#25 Nem, tisztázni nincs mit, és reménykedni sincs miben, ezért azt sem teszem. Amiatt szenvedek, ahogyan hat rám, illetve hogy más nem tud, teljesen hidegen hagy mindenki.
máj. 30. 20:00
 27/37 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
máj. 30. 20:19
 28/37 anonim ***** válasza:
Visszatért a kérdező 😀 javult a helyzet azóta hogy feltetted a kérdést? Találtal valakit, akivel tudsz felejteni?
máj. 31. 05:18
 29/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, engem eskü érdekel mi lett a sztori vége...vagy végúlis összejöttetek? A kérdés óta több mint 1 hónap eltelt lassan, mi az eredmény?
jún. 18. 17:10
 30/37 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, hogy történt-e előrelépés az ügyben.

Sikerült elfelejteni? Vagy végül győzött a szív az ész felett?

jún. 18. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!