Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40-es férfiak ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiak ti összejönnétek egy olyan nővel, akinek az expasija jóval fitalabb volt nála?

Figyelt kérdés

A pasi 27 volt mikor összejöttek a nő 38 és 29 volt a pasi, 40 a nő mikor szakítottak, kb.3 hónapja.

Lehet esélye egy ilyen nőnél egy 40+-os pasinak? Vagy nem is érdemes próbálkozni nála mert úgyis a fiatalokra hajt?

Ti megpróbálnátok ha nagyon tetszene nektek a nő?

43/F

2024. máj. 8. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne lenne esélye a hozzá való férfinak?
2024. máj. 8. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy a jóval fiatalabb párom után, akivel évekig voltam együtt, egy nálam pár évvel idősebbel jöttem össze. Nem ezen múlik. A fiatalabbat sem a kora miatt választottam, sőt, le is kellett magamban küzdeni egy sor előítéletet.
2024. máj. 8. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle összefüggés nincs az ex és a leendő hapsi kora - magassága - szemszíne - foglalkozása közt.
2024. máj. 8. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már az exe, ezért a múltja, bár hónap még elég friss, jó lenne megbizonyosodni túlvan-e rajta. Megpróbálni meglehet mindent, majd akkor kiderül. De felesleges az exhez hasonlítani magad. Minden ember más, és nincs 2 ugyanolyan ex.
2024. máj. 8. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet esélyed, mert lehet, nem is a fiatalokra hajt, csak véletlen, hogy pont fiatalabb volt az a pasi nála, és nem ez volt a lényeg.

És ha netán ez is lett volna, lehet azt gondolja, hogy elég volt ennyi a fiatalabb pasikból.

2024. máj. 8. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Exférjem 5 évvel volt fiatalabb, a mostani meg 5-el idősebb.

De korábbi exek közt volt 10-15 évvel idősebb is, utána jöttek fiatalabbak. A kor semmit nem jelent.

39n

2024. máj. 8. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel ki volt az exe??
2024. máj. 8. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a skandinav ferfiak tetszenek, akik nem pusztan szokek, vilagoskek szemuek, de az egesz arcszerkezetuk eszaki.

Eletem legnagyobb szerelme egy barna szemu, barna haju, nalam alig magasabb roman ferfi.

Nincs algoritmus ilyenben.

2024. máj. 8. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
Attop függ. Lehet nem bírja a tokát őszhajat pocakot meg azt hogy tatásan kell élni. Sok idősebb nőhöz csak fiatalabbak illenek.
2024. máj. 8. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!