Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évvel fiatalabb a párom ez bűn?
Figyelt kérdés
46 éves elvált nő vagyok elég problémás válás volt a férjemmel 2 éve váltunk el azóta nem volt kapcsolatom csak egy éjszakájszakás kalandom.Amikor a fiamnak születésnapja volt akkor elhívta a 28 éves kollégáját.A buli alatt megjegyzéseket tett hogy milyen fiatalos és okos vagyok és amikor pár percre kettesben maradtunk az udvaron estefelé,rám adta a bőrdzsekijét hogy meg ne fázzak.Elbeszélgettünk és később bejelölt facebookon.Elkezdtünk beszélgetni.Később randira hívott,elégge vonakodtam ettől de végül elmentem.Nagyon értelmes és érett férfi,nem gondoltam volna!Órákat beszélgettünk egymással a randi alatt és őszintén belészerettem.A 2. randinkon le is feküdtünk egymással.Úgy érzem soha senki nem szeretett engem ennyire!Eggyikünket sem zavarja a korkülönbség sokat beszéltünk már róla de ő mindig azt mondja hogy szerelmes belém.És ahogy észrevettem nem csak a szexért van velem úgy nézzett ki hosszú távra tervez velem és én is vele.Bemutatott az anyukájának ö elég jól fogadta ezt az egészet.(Az apja sajnos meghalt).A barátaival is találkoztam előttük sem szégyellt.Tökéletesen megértettük egymást.Én nem akartam elmondani amíg nem voltam benne teljesen biztos 5 hónapig titkoltam hogy együtt vagyunk neki ezalatt az idő alatt nagyon rosszul esett hogy nem vállaltam fel de féltem hogy mit szólnak.Most úgy döntöttem elmondom a családomnak.Elösször a fiammal akartam ezt megbeszélni mert az ő munkatársa,nagyon rossz néven vette most megharagudott rám hogy én hogy lehetek együtt egy majdnem 20 évvel fiatalabb sráccal.Azt mondta csak a teste kell nekem és neki pedig az enyém nem hiszi el hogy szeretjük egymást.A lányom elfogadta és megértette hogy szeretjük egymást a fiam elégge ellenzi azóta nem is köszön a páromnak a munkahelyükön sem.Az anyám és a volt férjem egy k*****ak tart de az ő véleményük nem érdekel.Sem azoké akik ha megtudják a korkülönbséget megszólnak minket,én csak szeretni akarom őt.A fiam véleménye viszont rosszul esik azóta kevesebbet beszél velem és mintha átnézne rajtam 2 hete mondtam el neki.De én a párommal komolyan hosszú távra tervezek akár egy életre és ő is velem.Majdnem minden nap együtt vagyunk mindig egymásnál alszunk.Felvetette hogy költözzünk össze de én még nem állok rá készen.Mielött bárki azt hinné nem a pénzemért akar velem összeköltözni ő mérnök elé jó életszínvonalon él ahogy én is.De szerintetek bűn hogy fiatalabb párom van? Jogos hogy elítélnek ezért?2024. máj. 4. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!