Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as nőként miért szólnak meg csak azért mert a párom valamivel több mint 10 évvel fiatalabb nálam?
azért mert irigyek. egyébként nem értem ezt a mai világban. miért nem talál magának senki korban hozzá illő párt??
kérdező ez nem ellened szól félre ne értsd csak egy megjegyzés volt. ha te ezzel a pasival vagy boldog akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Itt válaszolnék a privátokra.
Kb. fél évig udvarolt nekem, nagyon aranyos és kitartó volt. Végül beadtam a derekam, mi a legrosszabb ami történhet? 2 hónapon át randizunk, mire megtörtén és végig megérett, várt rám. Tudtam, hogy aki ennyi ideig képes várni rám, annak különleges vagyok és tényleg megéri megpróbálni. Egyáltalán nem bántam meg, vannak különbségek közöttünk, főleg a korból adódóan, de minden téren fantasztikus a kapcsolatunk.
mert berögzült az emberekbe hogy a pasi legyen 3-4 évvel idősebb mivel a legtöbb esetben így alakul
viszont a szerelem nem ismer határokat
engem pl. letiltottak meg nem ismernek meg a régi barátaim csak azért mert összejöttem egy 3 évvel fiatalabb pasival... elmebaj, komolyan mondom
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!