Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as nőként miért szólnak meg csak azért mert a párom valamivel több mint 10 évvel fiatalabb nálam?

Mert még mindig él az az ostoba sztereotípia hogy a pasinak kell idősebbnek lennie. Az simán elmegy, hogy az 55 éves férfi egy 20 éves lánynak csinál gyereket és az oviban nem tudod eldönteni, hogy az apja vagy a nagyapja jött a gyerekért. Aki a korkülönbség miatt megszól téged az vagy irigy vagy hülye.
36/N

Csak egy gond lehet: hogy te, ha gyereket szeretnél, akkor annak hamarosan ideje lenne.
Ő meg még esetleg nem elég érett ehhez. Mire ezt megtudjátok, lehetséges, hogy neked elfogy az időd.

Akik megszólnak, azok valójában irigykednek, ennyi az egész. Engem is szoktak, de engem nem leszólnak, hanem legeltetik a szemüket a férjemen, meg hogy milyen jó pasi...megjegyzések és hasonlók:)
Pedig az én férjem csak 3 évvel és 5 hónappal fiatalabb nálam:) 25 voltam amikor összeházasodtunk, a férjem 22.
Nem kell foglalkozni vele mit mondanak. Te boldog vagy a kapcsolatodban, és más ne érdekeljen. Söprögessenek csak a maguk portáján.
27/N

Közöttünk 7 év van a párommal, hát, nekem se volt könnyű megbirkózni a helyzettel, aggódtam mi lesz, de fölöslegesnek bizonyult... most lesz a 2. évfordulónk, és valahogy olyan teljesnek érzem magam mellette, ahogy még soha :) Ő is így érez, ha nem vagyunk egymás mellett, minden olyan értelmetlennek tűnik, és még most is órákig tudunk csak heverni, és egymás szemébe nézni :)
Amúgy esetünkben szemmel látható korkülönbség nincs, tőlem még most is elkérik a személyimet :D
27/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!