Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évvel fiatalabb a párom ez bűn?
Szerintem úgy érzi a fiad,hogy elárultad őt
( megjegyzem teljesen jogosan).
Most hagyjuk ezt a hosszú ömlengést amit ide leírtál
Mi is történt...?
A szerencsétlen fiad születésnapján elhívta az egyik kollégáját aki valószínűleg egyben a barátja is volt.
Lényegében az első adandó alkalommal lefeküdtél a fiad barátjával,és hosszú hónapokig a háta mögött összejártatok keccmecelni.
Közben pedig még amíg titkoltátok, gondolom a szemébe is hazudtál a fiadnak röhögve
Hogyne akadna ki ezen?
Fordított esetben te mit éreznél,ha a születésnapodra elhívnád hozzátok a 46-48 éves kolléganődet szülinapozni.
Aztán a fiad pedig utána k#rogatná a barátnődet a hátad mögött hosszú hónapokig titokban.
Ha az én édesanyám lennél ezek után egy pillanatig nem tudnálak tisztelni,felnézni rád.
Ui: várom,hogy lepontozz,mert neked nem tetsző kommentet írtam.
Mindenhez két ember kell,ez tény.
De láttam nem egy körkülönbséges esetet,családban is,munkahelyen is.Egy volt bennük közös,mindig az idősebb mászott rá a fiatalra.
Az egyiknél az 51 éves nő egy 24 éves férfire,ráadásul úgy,hogy a nőnek 25 éves fia volt.Négy éve történt,azóta sem beszél a fia az anyjával,ezt maga a nő mesélte el nagy pityogva.Ő még a fiatal sráccal van,de sok a veszekedés,mert a srác élni akar, a nő pedig otthon rejtvényt fejteni és korán aludni menni.
Ne törődj senki véleményével se!!
Semmiképpen sem bűn!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!