Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18 évvel fiatalabb a párom ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évvel fiatalabb a párom ez bűn?

Figyelt kérdés
46 éves elvált nő vagyok elég problémás válás volt a férjemmel 2 éve váltunk el azóta nem volt kapcsolatom csak egy éjszakájszakás kalandom.Amikor a fiamnak születésnapja volt akkor elhívta a 28 éves kollégáját.A buli alatt megjegyzéseket tett hogy milyen fiatalos és okos vagyok és amikor pár percre kettesben maradtunk az udvaron estefelé,rám adta a bőrdzsekijét hogy meg ne fázzak.Elbeszélgettünk és később bejelölt facebookon.Elkezdtünk beszélgetni.Később randira hívott,elégge vonakodtam ettől de végül elmentem.Nagyon értelmes és érett férfi,nem gondoltam volna!Órákat beszélgettünk egymással a randi alatt és őszintén belészerettem.A 2. randinkon le is feküdtünk egymással.Úgy érzem soha senki nem szeretett engem ennyire!Eggyikünket sem zavarja a korkülönbség sokat beszéltünk már róla de ő mindig azt mondja hogy szerelmes belém.És ahogy észrevettem nem csak a szexért van velem úgy nézzett ki hosszú távra tervez velem és én is vele.Bemutatott az anyukájának ö elég jól fogadta ezt az egészet.(Az apja sajnos meghalt).A barátaival is találkoztam előttük sem szégyellt.Tökéletesen megértettük egymást.Én nem akartam elmondani amíg nem voltam benne teljesen biztos 5 hónapig titkoltam hogy együtt vagyunk neki ezalatt az idő alatt nagyon rosszul esett hogy nem vállaltam fel de féltem hogy mit szólnak.Most úgy döntöttem elmondom a családomnak.Elösször a fiammal akartam ezt megbeszélni mert az ő munkatársa,nagyon rossz néven vette most megharagudott rám hogy én hogy lehetek együtt egy majdnem 20 évvel fiatalabb sráccal.Azt mondta csak a teste kell nekem és neki pedig az enyém nem hiszi el hogy szeretjük egymást.A lányom elfogadta és megértette hogy szeretjük egymást a fiam elégge ellenzi azóta nem is köszön a páromnak a munkahelyükön sem.Az anyám és a volt férjem egy k*****ak tart de az ő véleményük nem érdekel.Sem azoké akik ha megtudják a korkülönbséget megszólnak minket,én csak szeretni akarom őt.A fiam véleménye viszont rosszul esik azóta kevesebbet beszél velem és mintha átnézne rajtam 2 hete mondtam el neki.De én a párommal komolyan hosszú távra tervezek akár egy életre és ő is velem.Majdnem minden nap együtt vagyunk mindig egymásnál alszunk.Felvetette hogy költözzünk össze de én még nem állok rá készen.Mielött bárki azt hinné nem a pénzemért akar velem összeköltözni ő mérnök elé jó életszínvonalon él ahogy én is.De szerintetek bűn hogy fiatalabb párom van? Jogos hogy elítélnek ezért?

2024. máj. 4. 22:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem.
2024. máj. 4. 22:07
 2/21 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Nem az a kor csak egy évszám
2024. máj. 4. 22:23
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Bűnnek nyilván nem bűn, de valószínűleg nem ő mellett fogsz megöregedni.
2024. máj. 4. 22:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd amíg jó.
2024. máj. 4. 22:49
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Stifler mamája?! :D
2024. máj. 4. 22:57
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Egészségetekre.
2024. máj. 4. 22:59
 7/21 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem úgy érzi a fiad,hogy elárultad őt

( megjegyzem teljesen jogosan).

Most hagyjuk ezt a hosszú ömlengést amit ide leírtál

Mi is történt...?

A szerencsétlen fiad születésnapján elhívta az egyik kollégáját aki valószínűleg egyben a barátja is volt.

Lényegében az első adandó alkalommal lefeküdtél a fiad barátjával,és hosszú hónapokig a háta mögött összejártatok keccmecelni.

Közben pedig még amíg titkoltátok, gondolom a szemébe is hazudtál a fiadnak röhögve

Hogyne akadna ki ezen?

Fordított esetben te mit éreznél,ha a születésnapodra elhívnád hozzátok a 46-48 éves kolléganődet szülinapozni.

Aztán a fiad pedig utána k#rogatná a barátnődet a hátad mögött hosszú hónapokig titokban.

Ha az én édesanyám lennél ezek után egy pillanatig nem tudnálak tisztelni,felnézni rád.

Ui: várom,hogy lepontozz,mert neked nem tetsző kommentet írtam.

2024. máj. 5. 05:40
 8/21 anonim ***** válasza:

Mindenhez két ember kell,ez tény.

De láttam nem egy körkülönbséges esetet,családban is,munkahelyen is.Egy volt bennük közös,mindig az idősebb mászott rá a fiatalra.

Az egyiknél az 51 éves nő egy 24 éves férfire,ráadásul úgy,hogy a nőnek 25 éves fia volt.Négy éve történt,azóta sem beszél a fia az anyjával,ezt maga a nő mesélte el nagy pityogva.Ő még a fiatal sráccal van,de sok a veszekedés,mert a srác élni akar, a nő pedig otthon rejtvényt fejteni és korán aludni menni.

2024. máj. 5. 06:17
 9/21 anonim ***** válasza:
52%

Ne törődj senki véleményével se!!

Semmiképpen sem bűn!!

2024. máj. 5. 07:09
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Senkinek sincs joga elítélni téged ezért. Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve.
2024. máj. 5. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!