Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18 évvel fiatalabb a párom ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évvel fiatalabb a párom ez bűn?

Figyelt kérdés
46 éves elvált nő vagyok elég problémás válás volt a férjemmel 2 éve váltunk el azóta nem volt kapcsolatom csak egy éjszakájszakás kalandom.Amikor a fiamnak születésnapja volt akkor elhívta a 28 éves kollégáját.A buli alatt megjegyzéseket tett hogy milyen fiatalos és okos vagyok és amikor pár percre kettesben maradtunk az udvaron estefelé,rám adta a bőrdzsekijét hogy meg ne fázzak.Elbeszélgettünk és később bejelölt facebookon.Elkezdtünk beszélgetni.Később randira hívott,elégge vonakodtam ettől de végül elmentem.Nagyon értelmes és érett férfi,nem gondoltam volna!Órákat beszélgettünk egymással a randi alatt és őszintén belészerettem.A 2. randinkon le is feküdtünk egymással.Úgy érzem soha senki nem szeretett engem ennyire!Eggyikünket sem zavarja a korkülönbség sokat beszéltünk már róla de ő mindig azt mondja hogy szerelmes belém.És ahogy észrevettem nem csak a szexért van velem úgy nézzett ki hosszú távra tervez velem és én is vele.Bemutatott az anyukájának ö elég jól fogadta ezt az egészet.(Az apja sajnos meghalt).A barátaival is találkoztam előttük sem szégyellt.Tökéletesen megértettük egymást.Én nem akartam elmondani amíg nem voltam benne teljesen biztos 5 hónapig titkoltam hogy együtt vagyunk neki ezalatt az idő alatt nagyon rosszul esett hogy nem vállaltam fel de féltem hogy mit szólnak.Most úgy döntöttem elmondom a családomnak.Elösször a fiammal akartam ezt megbeszélni mert az ő munkatársa,nagyon rossz néven vette most megharagudott rám hogy én hogy lehetek együtt egy majdnem 20 évvel fiatalabb sráccal.Azt mondta csak a teste kell nekem és neki pedig az enyém nem hiszi el hogy szeretjük egymást.A lányom elfogadta és megértette hogy szeretjük egymást a fiam elégge ellenzi azóta nem is köszön a páromnak a munkahelyükön sem.Az anyám és a volt férjem egy k*****ak tart de az ő véleményük nem érdekel.Sem azoké akik ha megtudják a korkülönbséget megszólnak minket,én csak szeretni akarom őt.A fiam véleménye viszont rosszul esik azóta kevesebbet beszél velem és mintha átnézne rajtam 2 hete mondtam el neki.De én a párommal komolyan hosszú távra tervezek akár egy életre és ő is velem.Majdnem minden nap együtt vagyunk mindig egymásnál alszunk.Felvetette hogy költözzünk össze de én még nem állok rá készen.Mielött bárki azt hinné nem a pénzemért akar velem összeköltözni ő mérnök elé jó életszínvonalon él ahogy én is.De szerintetek bűn hogy fiatalabb párom van? Jogos hogy elítélnek ezért?

2024. máj. 4. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Adj a fiadnak időt. Fogsz emiatt hideget- meleget kapni, de ha mással jönnél össze, akkor is kapnál. Sajnos ilyen világot élünk, más életével egyesek sokkal többet foglalkoznak, mint a sajátjukkal. De ez nem a te bajod, most ha emiatt nem vállalod fel és emiatt vége lesz. Na akkor nem beszélnek rólad annyit, de boldog se vagy , megérte ? Most kicsit a saját boldogságod helyezd előtérbe
2024. máj. 5. 08:31
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Ne hasznalj ki egy fiatal férfit. Pedofil. Szegény fiú. Nem is tudja hogy megvan vezetve.
2024. máj. 5. 14:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem 50 éves férfiként is tökéletesen rendben van egy 20 éves pipivel össze jönni és fordítva is.
2024. máj. 5. 14:24
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem a kor necces, hanem, hogy a fiad kollégája a pasikád... Ha belekalkulálod, hogy nem vele fogsz megöregedni, hanem jól érzitek magatokat, amíg tart, hát egészségetekre.
2024. máj. 5. 14:26
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
Nekem ciki lenne a kisfiammal lenni
2024. máj. 5. 15:38
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Úristen, mennyi irigy ember van itt...
2024. máj. 5. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt hittem ő 70 te meg 88 vagy.
2024. máj. 6. 17:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Érezzétek jól magatokat, szerintem nincs ezzel semmi gond. Egy csomó férfi van fiatalabb nővel, de azon fennakadnak, ha egy nő van fiatalabb pasival. Mondjuk ez is inkább irigységből fakad, általában azok a nők szoktak ezen kiakadni, akik a saját elhízott, igénytelen pasijukkal nem elégedettek.
2024. máj. 7. 14:06
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Le kel sza rni mindent.

Boldog vagy végre csajszi?

Igen.

És ennyi.

2024. máj. 19. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan alakult azóta kedves Kérdező? Kíváncsian várom. :)
2024. júl. 15. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!