Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyerekes a párom.Ez gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes a párom.Ez gyakori férfiaknál 30 éveskor alatt? Mit lehet tenni? Fiatalabb 8.5 évvel mint én (24.5 éves férfi). Sokat bohóckodik,sokszor játszik a laptopon,telefonon.Szeretjük egymást,1.5 hónapja vagyunk együtt.

Figyelt kérdés

Kérdeztem múltkor tőle hogy sose lesz komolyabb,mindig ilyen lesz, azt mondta igen..

Ja és sokszor mond csúnya szavakat erre arra,de nem azért hogy megbántson valakit, hanem "csak úgy"(b+ pl). Gondolom ezt szokta meg hogy így beszél. Tudom, jobb mint ha bántana vagy ilyesmi de ennél a viselkedésnél én jóval komolyabb vagyok. Jó vele minden amúgy csak ezek a dolgok szokatlanok nekem, nem volt még fiatalabb párom.

2023. febr. 18. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Van ilyen.. gondolom egy 30 iq val kevesebb van neki mint neked.
2023. febr. 18. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
30 éves kor körül, sőt felette sem ritka sajnos.
2023. febr. 18. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Te választottad, így hát megérdemled.

Tippre 5 év múlva már mással leszel, de az sem lesz tartós.

2023. febr. 18. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem normális. Emellett lehet komoly partner. Az én párom is fiatal (22), játszik, bulizik stb, de emellett lehet vele komolyan tervezni (pl költözés)

Mondjuk én csak 21 vagyok, szóval nem vagyok érettebb nála.

Ha neked ez nem tetszik, szakíthatsz vele és kereshetsz idősebb párt. 1.5 hónap nem sok idő.

2023. febr. 18. 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
53 éves vagyok, imádok játszani.
2023. febr. 18. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez így a jó.
2023. febr. 18. 14:35
 7/12 A kérdező kommentje:
6os: ezt hogy érted?
2023. febr. 18. 15:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Napi minimum 5 órát játszik... Játékfüggő?
2023. febr. 19. 18:13
 9/12 Ywerd ***** válasza:

Ha neked férfi helyett gyerek kellett f@sszal , hát élvezd. :)

Sok sikert nektek, mihamarabb szaporodjatok is....

Viccet félretéve:

hosszabb távon működtethetetlen egy ilyen kapcsolat. Majd meglátod ahogy belekeseredsz.

2023. febr. 21. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Inkább olyan dolgokban zavaró az éretlenség, hogy felelőtlen, önimádó az illető, másokat, főleg a párját hibáztatja, semmibe se veszi a másikat.
2023. febr. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!