Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes a párom.Ez gyakori férfiaknál 30 éveskor alatt? Mit lehet tenni? Fiatalabb 8.5 évvel mint én (24.5 éves férfi). Sokat bohóckodik,sokszor játszik a laptopon,telefonon.Szeretjük egymást,1.5 hónapja vagyunk együtt.
Kérdeztem múltkor tőle hogy sose lesz komolyabb,mindig ilyen lesz, azt mondta igen..
Ja és sokszor mond csúnya szavakat erre arra,de nem azért hogy megbántson valakit, hanem "csak úgy"(b+ pl). Gondolom ezt szokta meg hogy így beszél. Tudom, jobb mint ha bántana vagy ilyesmi de ennél a viselkedésnél én jóval komolyabb vagyok. Jó vele minden amúgy csak ezek a dolgok szokatlanok nekem, nem volt még fiatalabb párom.
Te választottad, így hát megérdemled.
Tippre 5 év múlva már mással leszel, de az sem lesz tartós.
Szerintem normális. Emellett lehet komoly partner. Az én párom is fiatal (22), játszik, bulizik stb, de emellett lehet vele komolyan tervezni (pl költözés)
Mondjuk én csak 21 vagyok, szóval nem vagyok érettebb nála.
Ha neked ez nem tetszik, szakíthatsz vele és kereshetsz idősebb párt. 1.5 hónap nem sok idő.
Ha neked férfi helyett gyerek kellett f@sszal , hát élvezd. :)
Sok sikert nektek, mihamarabb szaporodjatok is....
Viccet félretéve:
hosszabb távon működtethetetlen egy ilyen kapcsolat. Majd meglátod ahogy belekeseredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!