Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élünk a volt párommal, megismerkedtem valakivel szabad ezt így? Többi lent
A volt párommal kb 4éve voltunk együtt. Szerettünk volna gyereket nem nagyon sikerült..majd jól elhidegültünk egymástól abból az utolsó éjszakából lett egy kislány.
Együtt maradtunk, mivel nem is lenne hova mennem senkim sincs. Katas vallalkozó fodrász voltam, igy nemsok amit havonta a kislányra kapok..
Aztán rájöttem(nem részleteznem az undorító gonoszságait), hogy mi már tényleg rég nem vagyunk egy pár hiába is akarnám megoldani. Pénzt se nagyon ad semmi. Szoval sajnos a házába kell laknunk amíg nem jön az isteni szikra m,hogyan is mehetnénk külön… De megismerkedtem valakivel.. egyenlőre csak beszélgetünk,talalkozunk. A lányom is viszem magammal mivel nincs aki vigyázzon rá. A kémia köztünk nagyon működik ,28évesen én még így nem vágytam férfi érintésére. A KÉRDÉSEM: szeretnénk eltölteni egy tartalmas pár órát. Gyerek jelenlétében ez mennyire szabad vagy helyes ez így?! Lelkiismeretfurdalásom van ezzel kapcsolatban,hogy az apjával nem feküdtem le, nem h egy idegennel. Persze még nem érti kicsi stb..
tegyem másik szobába amíg alszik? Vagy próbáljak meg barátnőt szerezni aki eltologatja addig vagy nemtudom..
első gyerek,apuka egy szarházi,28éves szép nő vagyok.. ugy vagyok vele remélem hosszú távú lesz.de ha 1-2 alkalmas azis megfelel, ha erről a férfiről van szó.
Lealacsonyodsz egy szeckaocsolatra?
Azt hittem happy end lesz
De ez inkább lejtő :(
Akarki akarmit mondd! Egy jo arc nonek tartalak es ez sokkal pozitivabb mint az a sok nagysagos minta anya akik egyetlen teljesitmenye hogy: KissNÉ lett 🤣🤣
Foleg az a resz hogy baratno eltologassa addig :D Esetleg Baby sitter par orara?
A sz*hazi Ex nem hajlando ra vigyazni? Amugy minimum terhesen legalabb felesegul vehetett volna ez a taplo. :(
Remelem megtalalod az utad! :)
27N
A lenyeg h par randi utan ne add oda magad, akkor se! ha megveszel ezert a paliert!
Igy inkabb lehettek tartosan egy par!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!