Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha nem értem a párom de már lehet hogy én reagálom túl?
Lassan fél éve vagyunk együtt... az anyukáján kívül még senkinek nem mutatott be. Én az egész családnak és minden barátomnak bemutattam már.
Tegnap este mégkerdezte, hogy nem megyünk el bulizni holnap? mondtam, hogy de mehetünk..
Erre másnap közli, hogy az egyik kedves barátjával találkozik ( amivel amúgy nem lenne bajom mert régen latta)...de Engem nem hívott, még csak meg sem kérdezett és a bulit is elfelejtette... pedig külön programot akartam... szívesen megismerném a barátait is ...max ott hagytam volna őket, hogy legyen fiús estéjük.... lehet hogy szégyell??? Ez már többször megfordult a fejemben...😔mikor nála vagyunk (más megye) feltűnt, hogy sose visz semerre max csak este.... 🥲 L.
"lehet hogy szégyell??? Ez már többször megfordult a fejemben..."
Miért szégyellne? Lenne rá valami oka? Ha szégyellne, hogy lehetne a "párod"?
Valami nagyon nem OK köztetek, amiről beszélnetek kellene, és őszintén.
Te nem érzed jól magad a kapcsolatban, de miért? Kell ez neked egyáltalán?
"Lassan fél éve vagyunk együtt"
Az semmi. De ha már most nem OK valami, beszéljétek meg.
Miért kéne bemutatnia otthon?
Lehet, hogy nem téged szégyel, hanem az otthoniakat.
De egyébként sem sürgős a bemutatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!