Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az aki megtalalta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki megtalalta az ikerlangjat?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 21. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
sokszor nem akarja valamelyik iker befogadni a masik ikret és inkabb a full bonyolultakra megy.
2024. ápr. 21. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tudnék ikerlángként hivatkozni senkire se. Még a lelkitárs is zavaró megfogalmazás számomra. Van párom, de nem vagyok vevő az ilyen megfogalmazásokra.
2024. ápr. 21. 23:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Jaj ez az ikerlang kérdés megint. Írd az ezo rovatba.
2024. ápr. 22. 07:03
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
Baromság
2024. ápr. 22. 09:21
 15/15 anonim válasza:
32%
Én megtaláltam. 15 évesen találkoztam vele először. Eltelt 30 év. Most újra összesodort minket az élet, ez az 5 ilyen. Megint szakítottunk, mindig féltékenység miatt, mert mindketten családosak vagyunk már. Minden egyes találkozásnál elementáris erővel törnek fel az érzelmek, teljes lelki, szellemi, fizikai egyesülést érzel, iszonyat erős mágikus vonzódás van ilyenkor közöttünk, szavak nélkül értjük egymást, olyan mint ha a tükörképed lenne veled szemben, teljesen belelátsz. Nagyon spirituális érzés, és mindig szenvedés a vége, mint a gyász akár egy év mire egy kicsit könnyebb lesz nélküle.
okt. 3. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!