Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik a vonzalom?
Egy férfi vagy nő aki beteljesületlen szerelem volt, el lehet felejteni? Elhalnak idővel az érzések teljesen? Vagy valahol mélyen mindig is marad vágy a másik személy felé?
Újra találkozásnál feltörhetne minden érzés ugyanúgy?
Vagy idővel olyanná válik az illető mint egy régi ismerős és ennyi?
Tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Az intenzívebb időszak amikor összegabalyodtunk érzelmileg kb fél év volt.
Mindketten végig bizonytalanok voltunk és nem tudtunk eldönteni mi lenne a jó döntés.
Ő inkább az elején húzott felém, én pedig inkább most a vége felé. Mondhatjuk úgy is, hogy elkerültük egymást, de lehet sosem lett volna közös jövőnk.
Közös megegyezéssel lezártuk ezt a huzavonát de valószínűleg én többet éreztem mint ő.
A páromat nem szeretném elengedni ennek ellenére sem. Nem véletlen vagyok vele már 10+ éve és nem tudtam ebben a helyzetben sem elhagyni.(Egyébként ő tud erről)
Nagyon szeretem és most maximálisan ezen vagyok.
Igen, tudom. Valószínűleg ezért sem tudtam feladni a jelenlegi kapcsolatomat egy szerelemért, ami idővel ugyanúgy elmúlik és jönnek majd ugyanazok a problémák.
Persze leírni könnyebb mint így is cselekedni :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!