Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmulik a fellangolas mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmulik a fellangolas mi marad utanna? Szeret vagy eltavolodas? Fellangolas alatt nem a szerelmet ertem

Figyelt kérdés

2023. okt. 31. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Rossz esetben elhidegülés. Jó esetben egy másfajta, mélyebb szerelem, összetartozás érzés.
2023. okt. 31. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúlik a fellángolás akkor szakítás, vagy együtt maradtok, de más miatt le fog lépni (előtte érzelmileg minimum szétcsal).
2023. okt. 31. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Keres másikat újabbat
2023. okt. 31. 17:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Es akik egyutt maradnak de nem alakult at szerelemme? Azt hogy definalnatok? Kotodesse alakul szeretete?
2023. okt. 31. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ragaszkodás/kötődés.
2023. okt. 31. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Ez attól is függ mennyi ideje vagytok együtt és miket éltetek meg. Mert ha két hét után aláfagy a lángolás az nem jelent jót. De ha 2-3 év után már nincs meg az a tűz az nem azt jelenti ,hogy a szerelem is aláfagyott csak átalakul szeretetté/langyosabb szerelemmé de ez egy más szint mert itt a kötődés sokkal értékesebb (szerintem). De ezen lehet dolgozni, vagy lehet szakítani is de ezt mindenki maga tudja eldönteni ,hogy megéri megmenteni a kapcsolatot és változtatni vagy nem.
2023. okt. 31. 18:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolso irtam h nem vagyunk szerelmesek. Csak fellangolas volt. Ami elmult de egyutt maradtunk. Mossem vagyunk szerelmesek. Probalom definialni h akkor ez most mi ha elmult az ujdonsag varazsa de szerelem se lett.nyilvan kotodom szeretem. Csak olvastam h a fellangolas rovid ideig tart ha az elmulik akkor vege mindennek. De mi egyutt maradtunk
2023. okt. 31. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Harag és gyűlölet. Ha elmúlik az érzés, én utána gyűlölni akarom az adott személyt, mert így könnyebb túllépni rajta, könnyebb elfelejteni. Lehet, hogy ezzel én vagyok egyedül így, de számomra ez a leglogikusabb választás.
2023. okt. 31. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Uresseg. A fellangolas sima szexualis toltetu dolog.. Az emberek tobbsege tinikorban tapasztalja ha be teljesul a fizikai kontakt.
2023. nov. 1. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!