Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellángolás munkatárssal, hogyan kezeljem?
Ha fellángolás akkor minek kezelni? Elmúlik.
A szerelem is elmúlik hamar, ez még hamarabb fog.
Igazad van 2-es válaszoló, a probléma nem a kapcsolattal, hanem velem van.
Kb 1,5 annyi időt fordítottam csak a munkára és karrier-re, a jobb anyagi helyzetre, hogy közben nem csináltam kb semmit. Csak otthon és munka, barátok, és mindenki elhanyagolása. Most, hogy elértem amit szerettem volna, realizáltam, hogy olyan szinten inger szegény lett az életem, hogy azon kívül, hogy a párommal eljárunk éttermekbe meg moziba, nincs más programom. Most, hogy próbálok vissza térni, minden “új” élménynek számít, és ebből adódóan gondolom, hogy így élem meg egy új személy belépését az életembe, mert az elmúlt 1.5-2 évben kollegáim sem voltak, nem hogy bármilyen új embert ismertem volna meg. Szerintem innen fakad ez az egész, és szerintem is elmúlik majd, csak zavar, hogy ez az egész szituácio kialakult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!