Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként miért nem tudom jól érezni magam egyedül mióta szakított a párom?
9 hónapja történt a szakítás és semmivel nem érzem jobban magam mint az első napokban
sajnos nem vagyok már fiatal (35+) és el is azért jártam, mert mindenki azt javasolta járjak társaságba, meg programokra majd az segít, nem segített, ott is ő jutott eszembe és az hogy milyen magányos vagyok
"De introvertáltként ne az átlag extrovertáltakra hallgass, hogy szaladj a társaságba, mert az neked duplán nem lesz jó. "
Ok, de akkor mit csináljak, ha ezt tanácsolta mindenki? Jártam pár alkalommal pszichológusnál és ő is csak ezekkel a közhelyekkel jött, pedig tudta, hogy introvertált vagyok.
Meg az a baj, hogy mióta ez történt velem, nem tudom magam jól érezni egyedül, mindig eszembe jut milyen jó volt mikor volt nekem ő és ha egyedül sétálok az utcán vagy a parkben szomorú leszek és szorongok, hiányzik ő.
"Ok, de akkor mit csináljak, ha ezt tanácsolta mindenki? Jártam pár alkalommal pszichológusnál és ő is csak ezekkel a közhelyekkel jött, pedig tudta, hogy introvertált vagyok."
Pl hallgass az introvertált barátaidra :) Ők biztos nem abban látnák a megváltást, hogy nyüzsgő tömeggel tereld el a figyelmedet. Vagy hogy méltatlan újabb kapcsolatba menekülj, mert az majd eltereli.
Keresd a flow állapotokat, próbálj újra önmagaddá válni, aki az előző párod előtt is voltál. Csatlakozz vissza a múltba, hozd át ami még mindig jó érzéssel tölt el. Foglalkozz önismerettel, dolgozd fel a párkapcsolatodat, és annak jelenlegi hiányát. Ha nagyon szenvedsz, akkor ezek mellett tehetsz próbát átmenetileg akár gyógynövényekkel is, amik ezt csillapítják. De pl ha mondjuk edzést behozod, az is elég jó tud lenni a fájdalom ellen. Meg a nevetés, bármilyen abszurdnak is hangzik ez most a te állapotodban, de megérné ennek is megtalálni a módját. Önkielégítés. Zenehallgatás. Természetjárás. Ezek testileg és lelkileg is tudnak úgy hatni, hogy jobban legyél. De mellette érdemes csinálni azt a fajta önismereti munkát is, amit korábban írtam. Ja és a legfontosabb, az idő is neked dolgozik. Lesz majd végül egy pont, csak az fog utólag feltűnni, hogy már nem is jár a fejedben, sőt egyre ritkábban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!